Είναι η Meryl Streep και πάλι ερωτευμένη ή στην περίπτωσή της ισχύει το «μόνο φίλοι»;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Είναι η Meryl Streep και πάλι ερωτευμένη ή στην περίπτωσή της ισχύει το «μόνο φίλοι»;

H Meryl Streep ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό από τον Don Gummer και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον φημολογούμενο, νέο της σύντροφο, τον 73χρονο ηθοποιό Martin Short.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγο καιρό η είδηση του χωρισμού της Μeryl Streep από τον επί 45χρόνια σύζυγό της, Don Gummer.

H σταρ της μεγάλης οθόνης και ο διάσημος γλύπτης έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι μέχρι πρότινος και κατά τη διάρκεια της πολυετούς κοινής τους πορείας απέκτησαν τέσσερα παιδιά: τoν Henry, την Mary, την Grace και τη Louisa, αλλά και πέντε εγγόνια.

87th Academy Awards - Arrivals

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της Page Six, εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε επιβεβαιώσει τις φήμες χωρισμού αναφέροντας: «Ο Don Gummer και η Meryl Streep έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

Ο ξαφνικός κρυφός χωρισμός της Meryl Streep μετά από 45 χρόνια γάμου και ο γρίφος της ανακοίνωσης

Η Meryl Streep έκανε δημόσια εμφάνιση με τον Martin Short και έκανε όλους να μιλούν για νέο έρωτα

Πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά εμφανίστηκε πριν λίγα 24ωρα η Meryl Streep στα 81α Βραβεία Χρυσής Σφαίρας που πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Beverly Hilton Hotel.

https://www.instagram.com/reel/C10xqPQOXn2/

Η 74χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό σελίδα στην προσωπική της ζωή και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Only Murders in the Building» ήρθε πολύ κοντά με τον 73χρονο συμπρωταγωνιστή της, Martin Short.

Στα video και τις φωτογραφίες που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας από τα Golden Globes οι ηθοποιοί είναι αχώριστοι, με όλους να θεωρούν πως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/C13EnaqL5HB/

Πηγή μίλησε στη The Sun και τόνισε: «Η Meryl και ο Martin απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Δεν υπάρχει πίεση. Περνούν χρόνο μαζί και τα πάνε καλά. Είναι οι πρώτες μέρες. Και οι δύο κρατούν ιδιωτική την προσωπική τους ζωή, επομένως δεν πρόκειται να επιδεικνύουν τον ρομαντισμό τους μπροστά στον κόσμο. Αλλά είναι χαρούμενοι».

Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού

Εκπρόσωπος του Martin σχολίασε τα δημοσιεύματα εξηγώντας: «Είναι απλώς πολύ καλοί φίλοι, τίποτα περισσότερο».

Ο Martin Short ήταν παντρεμένος για 30 ολόκληρα χρόνια με την κωμικό, Nancy Dolman με την οποία υιοθέτησε τρία παιδιά, προτού εκείνη φύγει από τη ζωή το 2010. Εμείς δεν έχουμε παρά να αφήσουμε το χρόνο να «δείξει» αν όντως οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι ή απλώς καλοί φίλοι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com