Η επική αντίδραση της Brie Larson όταν είδε τη Jennifer Lopez & τα λόγια που την έκαναν να δακρύσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η επική αντίδραση της Brie Larson όταν είδε τη Jennifer Lopez & τα λόγια που την έκαναν να δακρύσει

H Brie Larson αντίκρισε τη Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια συνέντευξης και ξέσπασε σε κλάματα. Η συνάντησή τους και η συγκίνηση της Jennifer Lopez.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 81α «Golden Globes» τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/01), με αρκετά ηχηρά ονόματα του Hollywood να δίνουν το παρών στη λαμπερή τελετή απονομής.

Η ηθοποιός Brie Larson κατάφερε άθελά της να γίνει ένα από τα viral πρόσωπα της βραδιάς αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο κόκκινο χαλί, αντίκρισε τη Jennifer Lopez και ξέσπασε σε δάκρυα.

Η Brie Larson είναι η no1 φαν της Jennifer Lopez- Η επική τους συνάντηση στις Χρυσές Σφαίρες 2024

Η γνωστή ηθοποιός μιλούσε στην κάμερα του ΕΤ όταν ξαφνικά πλησίασε η Jennifer Lopez και έμεινε κυριολεκτικά άναυδη.

«Ω, Θεέ μου. Θα κλάψω», είπε on camera η Larson και ξεκίνησε να δακρύζει.

Εμφανώς συγκινημένη η 34χρονη απευθύνθηκε στην τραγουδίστρια-ηθοποιό και της εξέφρασε τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνη και το έργο της, το οποίο την ενέπνευσε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Jennifer Lopez βρήκε τρόπο να αποδείξει στο TikTok ότι δεν έχει κάνει botox & το κοινό την αγάπησε

«Σημαίνεις πάρα πολλά για μένα. Είδα το «Selena» και με έκανε να θέλω να γίνω ηθοποιός. Και πάντα σήμαινες τόσα πολλά για μένα», εξήγησε η Larson με τη Jennifer Lopez να απαντά: «Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω».

Λίγο αργότερα η Λατίνα σταρ αγκάλιασε τρυφερά την ηθοποιό και χαιρέτησε τη μαμά της (η οποία βρισκόταν στο βάθος), με τις δύο γυναίκες να μη μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Πριν λίγες ώρες η Brie Larson έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το τετ-α-τετ με τη Jennifer Lopez.

https://www.instagram.com/p/C129K8NvARQ/

«Η τέλεια στιγμή δεν υπάρχει», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο video που ακολουθεί θα δεις τη συγκινητική συνάντηση Larson-Lopez στα Golden Globes.