«Γλυκιά και υπέροχη» έγραψαν οι followers στη photo της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό στα Λουτρά Πόζαρ

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Γλυκιά και υπέροχη» έγραψαν οι followers στη photo της Βάσως Γουλιελμάκη με μαγιό στα Λουτρά Πόζαρ

Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πόζες με μαγιό και η ομοιότητα με την 19χρονη κόρη της.

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια από αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της με αρκετές συμμετοχές σε δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η 53χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου δηλώνει καλλιτέχνης, μαμά, συγγραφέας και μεγάλη λάτρης της φύσης. Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να πειστείς καθώς η ηθοποιός πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις σε προορισμούς με φυσική ομορφιά, πλούσια πανίδα και άγρια ζωή.

H mini απόδραση στα λουτρά Πόζαρ και το Καϊμακτσαλάν

Πριν από λίγα 24ωρα η ηθοποιός ταξίδεψε στα λουτρά Πόζαρ όπου απόλαυσε τις βόλτες της στην περιοχή. Λίγο αργότερα η ίδια φόρεσε μαγιό και τόλμησε να βουτήξει στους δημοφιλείς καταρράκτες, δημοσιεύοντας αργότερα το στιγμιότυπο στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C15HTrMLAtW/

Η Βάσω Γουλιελμάκη δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τα μαγευτικά τοπία της Πέλλας, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και η χιονόπτωση δεν κατάφεραν να την πτοήσουν, με την ηθοποιό να επισκέπτεται πριν λίγες ώρες τον χιονισμένο Άγιο Αθανάσιο.

Η καλλιτέχνης φημίζεται για τις αυθόρμητες, άφιλτρες αναρτήσεις της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει με μαγιό, δείχνοντάς μας πόσο ακομπλεξάριστη και φυσικά όμορφη παραμένει στα 53 της χρόνια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό.

H εκπληκτική ομοιότητα της Βάσως Γουλιελμάκη με την 19χρονη κόρη της

Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος να έχουν χωρίσει εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω της 19χρονης κόρης τους.

https://www.instagram.com/p/Ct6h25aIsmy/

Η Μαρίλια Αλαφούζου θα είναι για πάντα ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και η no1 προτεραιότητά τους. Η νεαρή κοπέλα έγινε 19 ετών τον Απρίλιο και σπουδάζει στην Αμερική. Μεγαλώνοντας μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μαμά της, με την ομοιότητά τους να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιεύει κατά καιρούς κοινές τους φωτογραφίες στα social media, εκφράζοντας την αγάπη για τη μονάκριβη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CJLPTRjlWbY/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: vasogoulielmaki