Ο μικρός Nadal με ρακέτα είναι το mini me του Rafael και μας κάνει να χαμογελάμε από γλύκα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο μικρός Nadal με ρακέτα είναι το mini me του Rafael και μας κάνει να χαμογελάμε από γλύκα
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Ο γιος του διάσημου τενίστα εμφανίστηκε στο γήπεδο και έγινε viral. Το τρυφερό video και οι σπάνιες φωτογραφίες του Nadal junior.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους διανύει ο Rafael Nadal παρά τον πρόσφατο τραυματισμό που του στέρησε την επιστροφή στο Australian Open. Ο διάσημος τενίστας βρίσκεται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Brisbane όπου περνά ποιοτικό χρόνο με τη σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του.

Toν Οκτώβριο του 2022 η σύζυγος του Ισπανού πρωταθλητή, Maria Francisca Perello έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτική κλινική της Mallorca. Το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν σε σχέση 14 ολόκληρα χρόνια πριν αποφασίσουν το 2019 να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια λαμπερή τελετή με royal καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/CRR4k9Br12P/

O Rafael Nadal κάνει οικογενειακές διακοπές αλά Ελληνικά στο Ιόνιο

Η νέα εμφάνιση του Nadal junior απέδειξε πως κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά του

Την περασμένη εβδομάδα ο 37χρονος τραυματίστηκε στο ισχίο κατά τη διάρκεια αγώνα στο Brisbane International και όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες.

Η παρουσία του γιου του αποτελεί το καλύτερο «φάρμακο», με τον μικρό να είναι αναμφίβολα το mini me του διάσημου τενίστα.

Φωτογραφίες και videos από την επίσκεψη του Rafael junior και της μαμάς του στο γήπεδο έγιναν viral, και όπως θα δεις παρακάτω ο μικρός δείχνει να κληρονόμησε το ταλέντο του Nadal στο tennis, κρατώντας χαρισματικά μια mini ρακέτα.

https://www.instagram.com/p/C1gnC9jtpBB/

«Έχουμε κάποια βοήθεια. Κανένα πρόβλημα. Απλά πρέπει να οργανώσω λίγο τη ζωή μου, όπως πρέπει να κάνουν όλοι όταν έχεις ένα παιδί στη ζωή σου», δήλωσε πρόσφατα ο Nadal.

https://www.instagram.com/p/C1fX0vmA6Z4/

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο Nadal είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον ερχομό του γιου του τονίζοντας: «Δεν συνηθίζω να μιλάω για την ιδιωτική μου ζωή. Ζούμε πιο ήρεμα με χαμηλότερο προφίλ. Δεν περιμένω ότι η ζωή μου θα αλλάξει πολύ με αυτό».

«Στην πρώτη διοργάνωση που έπαιξα ως πατέρας χωρίς το μωρό μαζί μου, έχασα τον πρώτο γύρο. Στον δεύτερος αγώνα, μαζί με το μωρό, ήμουν εκτός φάσης των ομίλων. Στο τέλος κέρδισα τον τελευταίο μου αγώνα, αλλά πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι, όχι;», είχε δηλώσει ο Nadal με χιούμορ.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το γλυκό στιγμιότυπο του τενίστα με τον γιο του.

H αγάπη του Rafael Nadal για την Ελλάδα

O 37χρονος θρύλος του tennis και η οικογένειά του επέλεξαν για ακόμη μια φορά φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CvM37TSNIJO/

Ο Nadal έχει επενδύσει επιχειρηματικά στη Χαλκιδική όπου δημιούργησε το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center, στο οποίο τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του tennis από εξειδικευμένους προπονητές έχοντας ως πρότυπο των κορυφαίο Ισπανό τενίστα.

Τον Ιούλιο ο Nadal επισκέφθηκε οικογενειακώς την Κέρκυρα και τους Παξούς όπου απόλαυσε τις ομορφιές των νησιών, έκανε μπάνιο στα καταγάλανα νερά και δοκίμασε το παραδοσιακό φαγητό.

Αργότερα βρέθηκε σε Μεγανήσι και Ιθάκη, με το υπερπολυτελές σκάφος «Μπετόβεν» το οποίο έχει αγοράσει έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ και ονόμασε έτσι λόγω της αγάπης του για την κλασική μουσική.

Πηγή κεντρικής: apimages.com