O Rafael Nadal κάνει οικογενειακές διακοπές αλά Ελληνικά στο Ιόνιο

O Rafael Nadal κάνει οικογενειακές διακοπές αλά Ελληνικά στο Ιόνιο

Ο Rafael Nadal έχει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα μας όπου και επένδυσε επιχειρηματικά. Οι διακοπές του τενίστα στα Ελληνικά νησιά και το υπερπολυτελές καταμαράν.

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ιόνιο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο διάσημος τενίστας, Rafael Nadal.

O 37χρονος θρύλος του tennis και η οικογένειά του επέλεξαν για ακόμη μια χρονιά τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Ο Nadal έχει επενδύσει επιχειρηματικά στη Χαλκιδική όπου δημιούργησε το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center, στο οποίο τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά του tennis από εξειδικευμένους προπονητές έχοντας ως πρότυπο των κορυφαίο Ισπανό τενίστα.

Ο Rafael Nadal κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Πριν λίγα 24ωρα ο αθλητής επισκέφθηκε οικογενειακώς την Κέρκυρα και τους Παξούς όπου απόλαυσε τις ομορφιές των νησιών, έκανε μπάνιο στα καταγάλανα νερά και δοκίμασε το παραδοσιακό φαγητό.

Αργότερα βρέθηκε σε Μεγανήσι και Ιθάκη, με το υπερπολυτελές σκάφος «Μπετόβεν» το οποίο έχει αγοράσει έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ και ονόμασε έτσι λόγω της αγάπης του για την κλασική μουσική. Το «Μπετόβεν» μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα στις 4 καμπίνες του αφού διαθέτει μεγάλο σαλόνι, πτυσσόμενο μπαλκόνι και μαγειρείο.

https://www.instagram.com/p/Cuoe5yeAp6J/

Ο Ισπανός άσσος δεν θέλησε να αποκαλύψει την τοποθεσία του στις αναρτήσεις που έκανε στα social media ωστόσο εξακολουθεί να διαφημίζει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Στέφανος Τσιτσιπάς & Paula Badosa έχουν κερδίσει χρυσό μετάλλιο στον έρωτα

Ο τενίστας φωτογραφήθηκε με αρκετούς fans χωρίς δισταγμό κάνοντας όλους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Τον Ιούνιο ο διάσημος τενίστας βρέθηκε ξανά για λίγες ημέρες στην Ελλάδα για να προωθήσει το Rafa Nadal Tennis Center.

Ο Νadal ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του κέντρου, που βρίσκεται στο Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και στο οποίο διδάσκονται εξατομικευμένα προγράμματα του αθλήματος για παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Πηγή κεντρικής: rafaelnadal