Ο Jeremy Allen White και η Rosalía επιβεβαίωσαν τις φήμες με ένα hot φιλί

Πατούλια Κατερίνα
Ο Jeremy Allen White και η  Rosalía επιβεβαίωσαν τις φήμες με ένα hot φιλί
Jeremy Allen White arrives at the 81st Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 7, 2024, at the Beverly Hilton in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο έρωτας αυτός δεν κρύβεται πια και τα φιλιά στον δρόμο ξαφνιάζουν.

Οι φήμες για το ειδύλλιο αυτό ήταν έντονες από τον Νοέμβριο του 2023 όμως πλέον, ο ηθοποιός Jeremy Allen White και η τραγουδίστρια Rosalía αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τα πηγαδάκια του Hollywood με ένα φίλι σε δημόσιο χώρο.

Golden Globe Awards

Ο πρωταγωνιστής της σειράς The Bear, Jerery Allen, που πριν μια εβδομάδα πήρε και τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στη σειρά, εμφανίστηκε να φιλιέται με πάθος με την τραγουδίστρια στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου στο Los Angeles χωρίς καθόλου να ενδιαφέρεται κάποιος από τους δύο για τους παπαράτσι ή τα βλέμματα γύρω τους

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι εθεάθη να κάνει βόλτα στον δρόμο ενώ ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου.

Ο 32χρονος White και η 31χρονη Rosalia συνδέθηκαν για πρώτη φορά ερωτικά τον Οκτώβριο του 2023 όταν εμφανίστηκαν να ψωνίζουν μαζί με βάση τις φωτογραφίες του TMZ.

Spain Latin Grammy Awards Arrivals

Oι δύο stars εμφανίστηκαν και τον Νοέμβριο μαζί να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό δείπνο στο δυτικό Χόλιγουντ και πηγή του US Weekly, ανέφερε πως οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους φιλικά και τα πράγματα έγιναν πρόσφατα πιο ερωτικά.

Ο White, είχε συνδεθεί και με το μοντέλο Ashley Moore τον Αύγουστο του 2023 όταν εμφανίστηκε να φιλιέται με την καλλονή ενώ ήταν σε εξέλιξη το διαζύγιο από την Addison Timlin.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 5χρονη Ezer Billie και την 2 ετών Dolores Wild και αίτηση διαζυγίου ήρθε τον Μάιο του 2023 μετά από τρία χρόνια γάμου.

Για να δει τα παιδιά του ο White, πρέπει να κάνει τεστ αλκοόλ, ενώ οι φήμες θέουν τους πρώην να είναι κατά τα άλλα αρκετά πολιτισμένοι.

O χωρισμός της Rosalia

Από την άλλη, η Rosalía, χώρισε τον αρραββωνιαστικό της Rauw Alejandro τον Ιούλιο του 2023.

Στις 26 Ιουλίου εκείνος ανέφερε στο Instagram «πως έχει ολοκληρώσει τον αρραβώνα με την Rosi», τονίζοντας πως ενώ υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να έρθει ένας χωρισμός αλλά στην περίπτωσή τους δεν μιλάμε για τρίτο πρόσωπο ή απιστία.

Η Rosalia έσπευσε να αναφέρει σε δήλωσή της:

«Αγαπώ και σέβομαι αλλά και θαυμάζω τον Raul πολύ, δεν δίνω σημασία σε ό,τι λέγεται εμείς ξέρουμε τι ζήσαμε».