Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει στο έπακρο την έγγαμη ζωή και τα Σαββατοκύριακα με τον Νικήτα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει στο έπακρο την έγγαμη ζωή και τα Σαββατοκύριακα με τον Νικήτα της

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε την αγαπημένη της δραστηριότητα μέσα από ένα Instagram-story. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του μοντέλου με τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό.

Ανανεωμένη, γεμάτη νέες εικόνες και εμπειρίες επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα η Άννα Πρέλεβιτς, μετά από την πολυήμερη παραμονή της στο Μπαλί.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και η αδερφή της, Τέα, πραγματοποίησαν ένα από τα μεγάλα τους όνειρα, ταξιδεύοντας στην Ινδονησία όπου συνάντησαν αγαπημένες φίλες. Κατά την παραμονή τους στο νησί οι αδερφές Πρέλεβιτς επισκέφθηκαν μερικά από τα πιο Instagram-able σημεία, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε την αγαπημένη της δραστηριότητα με τον Νικήτα Νομικό

Πριν από μερικές ώρες η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story δείχνοντάς μας τι απολαμβάνει να κάνει τα πρωινά της Κυριακής, μαζί με τον σύζυγό της.

Όπως η ίδια εξήγησε, δεν θα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο το brunch με τον Νικήτα της καρδιάς της και έφτιαξε διάφορα νόστιμα πιάτα θέλοντας να τον ευχαριστήσει.

nomikos1.jpg

Αβοκάντο toast, pancakes και διάφορα toppings κοσμούν το τραπέζι του ζευγαριού, με τους δυο τους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής και να επενδύουν στις μικρές χαρές της καθημερινότητας.

https://www.instagram.com/p/Cvp_MKQL87n/

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας αντάλλαξαν πριν λίγους μήνες όρκους αιώνιας πίστης-αφοσίωσης και ονειρεύονται το κοινό τους μέλλον.

Απαντώντας σε Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους η Άννα Πρέλεβιτς είχε παραδεχθεί για τον γάμο της: «Δεν είχα καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και την ημέρα του γάμου! Και κάτι «λάθος» να πάει δεν έγινε και κάτι. Έξι μέρες πριν από τον γάμο είχα αγχωθεί αρκετά γιατί έδειχνε ότι θα βρέξει την ημέρα του γάμου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και είχε λιακάδα».

Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις διακοπές στο Μπαλί και o Νικήτας Νομικός τις φωτογραφίες της

Η γαμήλια τελετή του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών και γιόρτασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic