Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις διακοπές στο Μπαλί και o Νικήτας Νομικός τις φωτογραφίες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς απολαμβάνει τις διακοπές στο Μπαλί και o Νικήτας Νομικός τις φωτογραφίες της

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Μπαλί. Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους, οι εμπειρίες ζωής και το σχόλιο του Νικήτα Νομικού.

Ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γεμάτο νέες εικόνες και εμπειρίες επιφύλασσε το 2024 για την Άννα Πρέλεβιτς η οποία βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στην Ινδονησία, μαζί με την αδερφή της, Τέα.

Οι αγαπημένες αδερφές είναι πολύ ενθουσιασμένες που κατάφεραν να επισκεφθούν έναν από τους πιο παραδεισένιους προορισμούς και δεν σταματούν να μοιράζονται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Άννα-Τέα Πρέλεβιτς: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Μπαλί

Η 33χρονη και η μικρότερη αδερφή της απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Μπαλί μαζί με αγαπημένες φίλες και βιώνουν εμπειρίες ζωής.

https://www.instagram.com/p/C17P8AaB44U/

Πριν από λίγες ημέρες Άννα και Τέα κολύμπησαν στον ωκεανό ενώ πριν από μερικές ώρες η Σταρ Ελλάς 2010 έκανε κούνια σε ένα από τα πιο Instagram-mable σημεία, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτο φωτογραφικό υλικό.

anna8.jpg

«Mοναδική εμπειρία! (Μετά όμως ζαλιζόμουν 1 ώρα περίπου οπότε να είστε προετοιμασμένοι εάν το επιχειρήσετε», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

anna5.jpg

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Άννα και Τέα είναι κρυιολεκτικά αχώριστες και ταξιδεύουν συχνά μαζί. Πρόσφατα ο σύζυγος του μοντέλου-παρουσιάστριας, Νικήτας Νομικός, βρέθηκε μαζί τους στο Λονδίνο όπου πέρασαν ανέμελες οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/C2CuDaDBL90/

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς έχουν το πιο μαγικό άλμπουμ φωτογραφιών και μια σπάνια αδελφική σχέση

Tο σχόλιο του Νικήτα Νομικού αποκάλυψε το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλεί τη σύζυγό του

Πριν από λίγα 24ωρα ο Νικήτας Νομικός σχολίασε μία από τις αναρτήσεις της συζύγου του, αποκαλύπτοντάς μας το nickname με το οποίο την φωνάζει.

«Pocahontas», έγραψε χαρακτηριστικά ο 39χρονος, εκφράζοντας έτσι την αγάπη για την Άννα της καρδιάς του.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κτήμα της πρωτεύουσας.

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί ίσως πρόσεξαν πως η Άννα Πρέλεβιτς άλλαξε το bio της στο Instagram μετά τον γάμο και συγκεκριμένα το όνομά της το οποίο πλέον αναγράφεται ως εξής: Άννα Πρέλεβιτς Νομικού.

Screenshot-2023-08-24-085800.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Άννας Πρέλεβιτς στην Ινδονησία.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic