Το ραντεβού Shayk-Hamilton στο Παρίσι «έβαλε φωτιά» στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ραντεβού Shayk-Hamilton στο Παρίσι «έβαλε φωτιά» στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι

Η Irina Shayk και ο Lewis Hamilton εντοπίστηκαν μαζί από τους παπαράτσι και ο ξένος Τύπος κάνει λόγο για νέο ζευγάρι στο Hollywood.

Περίπλοκη θα περιέγραφε κανείς την ερωτική ζωή της Irina Shayk, η οποία μετά το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Tom Brady, φέρεται να γύρισε σελίδα.

Το διάσημο top model βρέθηκε πρόσφατα στο Παρίσι και απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας βόλτες στην Πόλη του Φωτός. Αξιοσημείωτο είναι πως η 38χρονη δεν ήταν μόνη καθώς οι παπαράτσι την εντόπισαν πριν λίγα 24ωρα με… άκρως ξεχωριστή παρέα.

Irina Shayk και Lewis Hamilton είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Η Irina Shayk φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια κοινής εξόδου με τον Lewis Hamilton, τέσσερις μόλις ημέρες μετά το ραντεβού της με τον Tom Brady.

Το μοντέλο και ο Βρετανός πρωταθλητής της F1 απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό της Page Six την ώρα που επιβιβάζονταν μαζί σε ένα όχημα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όταν έφτασαν στον προορισμό τους προτίμησαν να βγουν ξεχωριστά από το αυτοκίνητο, θέλοντας να κάνουν όσο το δυνατόν πιο διακριτική την παρουσία τους.

Ο Bradley Cooper με τη γυναίκα της ζωής του και η Irina Shayk καμαρώνει για τη Lea της

https://www.instagram.com/p/Cz7KlnaOerP/

To περίπλοκο ειδύλλιο με τον Tom Brady

Irina Shayk και Tom Brady είχαν βρεθεί τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο του Τύπου με ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, που φέρεται να έληξε πρόσφατα.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο Hollywood και παρά το γεγονός ότι κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους, οι φωτογράφοι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Και ενώ όλοι θεωρούσαμε πως η σχέση Shayk-Brady βρισκόταν στον πάγο, μια νέα συνάντηση ήρθε να ανατρέψει τα πάντα. Πριν λίγα 24ωρα ο πρώην παίκτης του NFL και το διάσημο μοντέλο εντοπίστηκαν μαζί στο Manhattan, όπου απόλαυσαν ένα χαλαρό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο Brady ήταν εκείνος που πλήρωσε τον λογαριασμό φεύγοντας.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τη συνάντηση Shayk-Hamilton στο Παρίσι.

Πηγή κεντρικής: irinashayk