Ο Bradley Cooper με τη γυναίκα της ζωής του και η Irina Shayk καμαρώνει για τη Lea της

Πατούλια Κατερίνα
Ο Bradley Cooper με τη γυναίκα της ζωής του και η Irina Shayk καμαρώνει για τη Lea της
Invision

Τα λόγια είναι περιττά όταν ο Bradley Cooper κρατά από το χέρι του την γυναίκα της ζωής του και καμαρώνει! Η Lea Cooper συνόδευσε τον μπαμπά της στο κόκκινο χαλί και έκλεψε την παράσταση.

H Irina Shyak δεν σταματά να καμαρώνει για το ντεμπούτο της κόρης της Lea στον κινηματογράφο. Η 6χρονη έκανε ένα μικρό πέρασμα στην ταινία Maestro στην οποία πρωταγωνιστεί ο Bradley Cooper και συνόδευσε τον μπαμπά της στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας με χάρη χορεύοντας και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Μπαμπάς και κόρη έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Ο 48χρονος, έλαμπε από χαρά κρατώντας την Lea από το χέρι ενώ η μαμά της μικρής, Irina, δεν ήταν μεν στην πρεμιέρα του Maestro αλλά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με ένα story στο Instagram δηλώνοντας περήφανη για την κόρη της και τον «μπαμπά» Cooper.

Η Lea, στο κόκκινο χαλί, μας έδειξε πόσο μεγάλωσε και πόσο πολύ μοιάζει με την μαμά της ενώ φορούσε ένα λεοπάρ φόρεμα Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με την Shayk, ο Cooper ξέρει πολύ καλά πώς να ισορροπεί τη δουλειά με το μεγάλωμα της κόρης τους

«Είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί η Lea, πάντα λειτουργεί αυτό που κάνουμε αλλά λειτουργεί γιατί το κάνουμε να λειτουργεί», είχε πει η 37χρονη στην Ellen.

Μιλώντας για τον ρόλο του πατέρα, τον σημαντικότερο της ζωής του, ο Cooper είχε πει:

«Κάθε τι που κάνω, έχει πια υπέροχα χρώματα, κι αυτό είναι αποτέλεσμα του ότι είμαι μπαμπάς ενός υπέροχου πλάσματος. Έχεις ένα σενάριο ή μια απίθανη στιγμή στα γυρίσματα αλλά κάθε μέρα με το παιδί σου έχεις τουλάχιστον 40 διαφορετικές στιγμές ευτυχίας, αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο Bradley στο παρελθόν.

irina1.jpg

Παρότι χώρισαν το 2019, Cooper και Shayk δουλεύουν πολύ στην ανατροφή του παιδιού τους:

«Μαθαίνουμε στην κόρη μας πως το πιο σημαντικό είναι να είναι ευγενική με τους ανθρώπους, κάθε φορά που την στέλνουμε στο σχολείο της υπενθυμίζουμε τις έννοιες της αγάπης και της ευγένειας», είχε εξηγήσει η Irina στο Harper's Bazaar.

Bradley και Irina με την κόρη τους στο Halloween και στη μεταμφίεση παίρνουν δέκα με τόνο