H Κριστιάνα Μπέτα γιορτάζει τη νέα της συνεργασία και η Νατάσα Θεοδωρίδου την καμαρώνει διακριτικά

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Κριστιάνα Μπέτα γιορτάζει τη νέα της συνεργασία και η Νατάσα Θεοδωρίδου την καμαρώνει διακριτικά

H Κριστιάνα Μπέτα έχει την ένθερμη υποστήριξη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Τα ωραιότερα videos μαμάς-κόρης και η υπέροχη σχέση τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις πιο δημοφιλείς και αγαπητές τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τις επιτυχίες της να είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Εκτός από καταξιωμένη καλλιτέχνης η 53χρονη κατέχει έναν ακόμα σημαντικό τίτλο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της «καλής» και υποστηρικτικής μητέρας για τις δύο της κόρες. Η 30χρονη Κριστιάνα Μπέτα και η 24χρονη Ανδριάνα Φουστάνου είναι τα πολυτιμότερα «δώρα» στη ζωή της τραγουδίστριας και η παντοτινή της αδυναμία.

Η Χριστιάνα Μπέτα τραγούδησε με τη μητέρα της και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά και για τις δύο

Η Κριστιάνα Μπέτα είναι υπερήφανη για τη νέα της συνεργασία και η Νατάσα Θεοδωρίδου καμαρώνει

Η Κριστιάνα Μπέτα είναι η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/C0l4Ub_oGBd/

Η νεαρή ζωγράφος έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA της μητέρας της και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, προωθώντας τα έργα του artistic brand της σε διάσημες galleries.

Πριν από λίγες ώρες η 30χρονη ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με luxury εταιρία χαλιών και οικιακών ειδών, παραχωρώντας σχέδιά της τα οποία μεταφέρθηκαν επιτυχώς σε κομμάτια της νέας συλλογής.

https://www.instagram.com/p/C2ZwdIboIcN/

«Ένα ονειρικό χαλί. Μαζί με την @malcusa χρησιμοποιήσαμε τη δημιουργία ενός χειροποίητου χαλιού με την τέχνη μου! Είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του @malcusa», έγραψε η Κριστιάνα Μπέτα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε ένα Instagram-story της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία καμαρώνει την επιτυχία της κόρης της στον κόσμο της Τέχνης.

Screenshot-2024-01-23-095305.png

Η Κριστιάνα Μπέτα έχει τα ωραιότερα TikTok videos με τη μαμά και την αδερφή της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει καθημερινή παρουσία στα social media όπου δημοσιεύει αυθόρμητες και χαλαρές στιγμές τόσο από την επαγγελματική αλλά και από την προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/reel/Cv-VuMfItRx/

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια ποζάρει μαζί με τις κόρες της ή δημιουργούν fun βίντεο στο TikTok, ξεσηκώνοντας τους fans.

Η μικρότερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ανδριάνα Φουστάνου ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο ποζάρει συχνά στον φακό μαζί με τη μαμά και τη μεγάλη της αδερφή.

Μέσα από τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας έχουμε μάθει ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα την αποκαλούν «Andy».

Μιλώντας παλαιότερα στο «My Radio 104,6» και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε αναφερθεί στις κόρες της τονίζοντας: «Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, ό,τι και όπου που χρειάζεται, γιατί δεν τα βρήκα τα παιδιά 20 και 25 ετών. Τα βρήκα από την πρώτη ημέρα. Οπότε σε αυτή την πορεία τα βλέπεις όλα και τα καλά και τα νεύρα και το όμορφα και τα άσχημα και τα γέλια και τα κλάματα. Είναι έντιμοι άνθρωποι. Εγώ κουβαλάω πάρα πολύ έντονα μέσα ότι από έναν καλό άνθρωπο δεν έχεις να φοβάσαι ποτέ τίποτα. Όποια άλλα στοιχεία αν έχει που δεν σου αρέσουν, φιλτράρονται μέσα από την καλοσύνη, οπότε είσαι ασφαλής».

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγαινα και στο σχολείο, που μετά έπαψα και να πηγαίνω, δεν ξαναπήγα για τρία χρόνια, γιατί δεν μου έλεγαν και πάρα πολύ καλά λόγια και μετά τα παιδιά μου για κάποιον λόγο έβαλαν ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δυο. Δεν το πίστευα, γιατί πήγαινα στο σχολείο και οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι. Το μόνο που ρωτούσα και το θυμάμαι πολύ έντονα ήταν αν είναι καλά παιδιά, αν δημιουργούν προβλήματα, αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά. Μου έλεγαν πως είναι πολύ καλά. Το α-β, το συν και το πλην το βρίσκεις στον δρόμο σου, όπως το βρήκαν οι κόρες μου και είμαι περήφανη για αυτές, αλλά το καλός δεν το βρίσκεις. Πρέπει να το έχεις και επειδή το έχουν αυτό, είμαι πολύ ήσυχη».

Πηγή κεντρικής: ndp