Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στη Χριστιάνα, το κοινό με τις δύο της κόρες και ένα ψέμα

Κατερίνα Μπούσιου
Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στη Χριστιάνα, το κοινό με τις δύο της κόρες και ένα ψέμα

«Είσαι το νόημα της ζωής μας»: Η μεγαλύτερη Χριστιάνα είχε τη γιορτή της, αλλά εκτός από την ευχή της μας χάρισε και ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο αγκαλιά και με τη μικρότερη κόρη της Ανδριάννα. . 

Η αρχή και το τέλος, η ουσία της ζωής για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι μόνο οι δύο της κόρες, η μεγαλύτερη Χριστιάνα και η μικρότερη Ανδριάννα. Η πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία με μία γλυκιά αφορμή, μας αποκάλυψε πολλά, την ίδια στιγμή που μαθαίναμε και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για την προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/reel/C0B9oURIgiH/

Τα αστέρια της, το κοινό casual look και ο Πέτρος Ιακωβίδης

Μεγαλωμένη και η ίδια από δύο ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες, τη γιαγιά της και τη μητέρα της, η Νατάσα Θεοδωρίδου, φρόντισε όταν και εκείνη έγινε μαμά, να αναθρέψει με τον ίδιο τρόπο τα κορίτσια της. Και τώρα αισθάνεται «περηφάνια μόνο» όπως λέει και το γνωστό της τραγούδι, που μεγάλωσε δύο κορίτσια που βάζουν στόχους και τους κατακτούν. Μα κυρίως δύο καλοσυνάτα πλάσματα όπως είχε δηλώσει καμαρώνοντας, σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Άβαφη είσαι θεά» είπαν στη Νατάσα Θεοδωρίδου την ώρα που εκείνη τράβηξε κόκκινη γραμμή στο μακιγιάζ

Η ημέρα των Χριστουγέννων, έχει πάντα μία ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, γιατί γιορτάζει η Χριστιάνα της. Η πρόσφατη ανάρτηση έχοντας την στην αγκαλιά της και από την άλλη πλευρά και τη μικρότερη Ανδριάννα, συνοδεύτηκε από μία πολύ γλυκιά ευχή μαμάς προς κόρη: «Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Είσαι η χαρά μας η λάμψη μας το νόημά μας…σε λατρεύουμε».

https://www.instagram.com/reel/C1SBlvAI95j/

Από την ανάρτηση μας αποκαλύφθηκε και το κοινό που έχουν μαμά και κόρες, με το πανομοιότυπο στυλ τους, κυρίως όταν ντύνονται casual με τα τζην τους, τα jacket τους και τα αθλητικά τους παπούτσια. Στην απλότητα βρίσκεται όλη η ομορφιά.

Υπάρχει και ένα ακόμη αξιοσημείωτο. Η τραγουδίστρια, δεν παρέλειψε να κάνει tag και τον πρώην σύζυγό της και μπαμπά της Χριστιάνας, Τάκη Μπέτα. Οι σχέσεις που έχει η Νατάσα και με τους δύο πρώην συζύγους και μπαμπάδες των παιδιών της, είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές. Προς αντιγραφή. Μπορεί η προσωπική της ζωή να απασχόλησε πολλές φορές τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά όλα τα αντιμετώπισε με ψυχραιμία και με χιούμορ. Ακόμη και όταν ειπώθηκαν υπερβολές.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε μία ακόμη φήμη που την αφορούσε. Μας το αποκάλυψε ο φίλος της, τραγουδιστής και συνθέτης Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος της έχει γράψει τα τελευταία χρόνια hits που αγαπήθηκαν πολύ. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτε» και στον Κώστα Τσουρό, αναφέρθηκε σε μία είδηση που είχε συζητηθεί αρκετά, πως οι δυο τους εκτός από συνεργάτες είναι και ζευγάρι.

Και όπως είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας γιατί και ο ίδιος δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του: «Δεν μου αρέσει όταν βγάζεις τα προσωπικά σου προς τα έξω. Έχω παρατηρήσει πως σε μία συνέντευξη θα ασχοληθούν το 70% με τα προσωπικά κάποιου. Εγώ θέλω να απασχολώ με τη δουλειά μου...Έχουν γράψει ψέματα για εμένα. Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είμαστε οικογένεια και μας είχαν βγάλει πως είμαστε ζευγάρι. Και με τη Νατάσα είχαμε πάρει το περιοδικό που το έγραφε και το τι γέλιο κάναμε...».