H Κριστιάνα Μπέτα ξεκίνησε τις βουτιές & τη φωτογραφία της με μαγιό σχολίασε μέχρι και η γιαγιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Κριστιάνα Μπέτα ξεκίνησε τις βουτιές & τη φωτογραφία της με μαγιό σχολίασε μέχρι και η γιαγιά της

Η Κριστιάνα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα ενώ παντοτινή της fan φαίνεται πως είναι η γιαγιά της.

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, Κριστιάνα είναι μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα ενώ η ομοιότητά της με την τραγουδίστρια είναι αρκετά μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/CsOQGYUtxYy

Η Κριστιάνα είναι 29 χρονών και αν κι έχει πάρει το πτυχίο της στη Νομική, δεν εξασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας έχοντας επιλέξει να ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια με την ζωγραφική. Μάλιστα, έχει και το δικό της site στο οποίο μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα έργα της.

Όπως ανέφερε η ίδια σχετικά με τη ζωγραφική και την έκθεση που είχε κάνει στη Μύκονο: «Στη ζωγραφική εμπνέομαι από τα πάντα, από την οικογένειά μου, από ανθρώπους, από τη μουσική. Είμαι καλλιτέχνης στην ψυχή και δικηγόρος σε πολλά άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς μου. Πάντα ζωγράφιζα, επαγγελματικά το κάνω δύο χρόνια. Είμαι ευγνώμων για τη φιλοξενία από τη δημοτική πινακοθήκη της Μυκόνου».

https://www.instagram.com/p/Cqxk6K0MqS5

Οι πρώτες βουτιές

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα για την Κριστιάνα αφού η ίδια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με μαγιό και πιο συγκεκριμένα με ένα μαύρο μπικίνι το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CtOx74go9lE

Φυσικά, τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν πολλά με το emoji της φωτιάς να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχόλια.

Ανάμεσα σε αυτούς που της σχολίασαν τη φωτογραφία ήταν και η γιαγιά της Σοφία, η μαμά της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία έχει και αυτή τα τελευταία δύο χρόνια λογαριασμό στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμά της ήταν γεμάτο αγάπη:

348375839_1003700571068325_8044179810007507326_n.jpg

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ομοιότητα με την μαμά της και η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Η κυρία Σοφία, μάλιστα αν και έχει μόλις τρεις δημοσιευμένες φωτογραφίες στο προφίλ της πρώτη και καλύτερη έχει μια φωτογραφία της με την Κριστιάνα.

https://www.instagram.com/p/CWapFX8oEEk

Η σχέση της με τη μαμά της και την αδερφή της

Η Κριστιάνα είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου ενώ ακολουθεί και η Ανδριάνα, η οποία είναι η κόρη της τραγουδίστριας με τον Ανδρέα Φουστάνο. Τα δυο κορίτσια τα πάνε πολύ καλά ενώ η Κριστιάνα έχει πει σε συνέντευξή της: «Αγαπώ πολύ τον Αντρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Η αδερφή μου είναι 6 χρόνια μικρότερη, είμαστε πολύ δεμένες».

Πολύ συχνά η Κριστιάνα και η Ανδριάνα δημοσιεύουν φωτογραφίες τους με τη Νατάσα Θεοδοωρίδου, ακολουθώντας την στις συναυλίες της όπως έγινε και πρόσφατα με τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία.

natasatheodoridou_346666894_960438355404282_8938663089900935283_n.jpg

Παράλληλα, τα βίντεό τους σε Ιnstagram και Τik Tok γίνονται πάντα viral συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια των ακολούθων τους.

https://www.instagram.com/p/ClzDuHVIY-S