Η 1η βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της και το σχόλιο της Κοκκίνου που «ξεχειλίζει» αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 1η βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της και το σχόλιο της Κοκκίνου που «ξεχειλίζει» αγάπη

Η Χριστίνα Βραχάλη απολαμβάνει στο έπακρο το νέο της ρόλο. Η νέα φωτογραφία με την 1μηνών κόρη της και τα τρυφερά σχόλια.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και έναν περίπου μήνα η Χριστίνα Βραχάλη, αφού στις 20 Δεκεμβρίου 2023 έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Έκτοτε η αθλητικογράφος απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με την κόρη της και βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, το νεογέννητο θα πάρει το όνομα «Ειρήνη».

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η δημοσιογράφος του OPEN είχε επιλέξει να κάνει ελάχιστες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διατήρησε χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να κρύβει την προσμονή-χαρά της για τον νέο της ρόλο.

Η πρώτη βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της

Πριν από λίγες ώρες η new mum Χριστίνα Βραχάλη έκανε μια νέα, ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, χαρίζοντάς μας ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Φορώντας girly casual look, η αθλητικογράφος πραγματοποίησε την πρώτη βόλτα με την κορούλα της στη φύση και έλαμπε από ευτυχία. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και όπως θα δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί έκαναν matchy-matchy εμφάνιση.

https://www.instagram.com/reel/C2cYxD5Mo3W/

Το ροζ φούτερ της Χριστίνας Βραχάλη ταιριάζει άψογα με την ροζ κουβερτούλα που σκεπάζει το μωρό το οποίο βρίσκεται μέσα στο καρότσι, απολαμβάνοντας τη φροντίδα της μαμάς του.

Screenshot-2024-01-23-185409.png

«Η ζωή ξεκινά. Η πρώτη διαδρομή μέχρι το σπίτι, οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα απίστευτα κατορθώματα! Ανακαλύπτουμε τον κόσμο μέρα με τη μέρα με @inglesinagr που συνοδεύει το μωρό σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Νίκη Λυμπεράκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους και έκανε την πιο πρωτότυπη ευχή

https://www.instagram.com/p/C1Oo2sisxHQ/

Τα τρυφερά σχόλια

Αρκετοί φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές της Χριστίνας Βραχάλη έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της, αφήνοντας τρυφερά σχόλια.

Screenshot-2024-01-23-172020.png

Η Έλλη Κοκκίνου άφησε τρία emojis σε σχήμα κόκκινης καρδιάς ενώ η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγάπες μου».

Screenshot-2024-01-23-191808.png

Πριν από μερικές εβδομάδες η αθλητικογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε: «Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την μαία μου που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι. Το μαιευτήριο για την οργάνωση, την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε μητέρα αυτές τις δύσκολες και σημαντικές ώρες… Την ξαδέρφη μας που μου κρατούσε το χέρι και μου σκούπιζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά…Την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα ματαιωμένο… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστερόσκονη τους ετούτες τις ώρες…Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια».

https://www.instagram.com/p/C1Oo2sisxHQ/

Πηγή κεντρικής: christina_vrachali