Η Νίκη Λυμπεράκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους και έκανε την πιο πρωτότυπη ευχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νίκη Λυμπεράκη γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους και έκανε την πιο πρωτότυπη ευχή

Η Νίκη Λυμπεράκη διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά της και απέδειξε πόσο fun και ακομπλεξάριστη είναι. Η εντυπωσιακή τούρτα και η ιδιαίτερη ευχή της δημοσιογράφου.

Εορταστικό weekend απολαμβάνει η Νίκη Λυμπεράκη, αφού πριν από λίγες ώρες γιόρτασε τα γενέθλιά της στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας κοντά της στενούς και αγαπημένους φίλους.

H δημοφιλής δημοσιογράφος-παρουσιάστρια έγινε 42 ετών και το μόνο σίγουρο είναι πως μεγαλώνοντας διατηρεί αναλλοίωτα το αστείρευτο χιούμορ και τον πηγαίο αυθορμητισμό της.

Η Νίκη Λυμπεράκη γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με μια πρωτότυπη ευχή

Πριν από μερικές ώρες η Νίκη Λυμπεράκη διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά της σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με πολύ όρεξη και κέφι.

niki12.jpg

Σε Instagram-story που είχε δημοσιεύσει η Χριστίνα Βραχάλη, είδαμε την εορτάζουσα να εξιστορεί πως σε παλαιότερο πάρτι γενεθλίων που είχε διοργανώσει κάλεσε μόνο τα άτομα που ήθελε πραγματικά, προσκαλώντας μόνο πέντε φίλους.

niki10.jpg

Όπως η ίδια η εορτάζουσα είπε με χιούμορ, φέτος αποφάσισε να ακολουθήσει παρόμοια τακτική, καλώντας στα γενέθλιά της ελάχιστους αγαπημένους και αληθινούς φίλους.

Η Νίκη Λυμπεράκη εμφανίστηκε στη Μενεγάκη με το πιο κομψό look και έκανε μια απρόσμενη επισήμανση

Kαλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (16/02) η Νίκη Λυμπεράκη η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον 4χρονο γιο της, την αγάπη της για το τραγούδι, τα αγαπημένα της χόμπι και το ενδεχόμενο να στραφεί ποτέ στην ψυχαγωγία.

Μιλώντας για τη διαχείριση του χρόνου της και την ανατροφή του παιδιού της, η δημοσιογράφος του MEGA δήλωσε: «Νομίζω πως οι περισσότερες (μαμάδες) νιώθουμε μόνιμα τύψεις. Εγώ είμαι τυχερή γιατί περνάω αρκετό χρόνο μαζί του. Έχω συμφιλιωθεί πως θα έχω τύψεις, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να του δείχνω πράγματα που είχαν λείψει σε εμένα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ γεννήθηκα το 1982 και τότε υπήρχε το ότι δεν κολακεύουμε πολύ το παιδί. Εγώ προσπαθώ να τον ενθαρρύνω, να του λέω πως θα είμαι πάντα εδώ. Του λέω τέτοια γραφικά. Πολλές φορές του ζητάω και συγγνώμη, διότι μπορεί να ξεφύγω».

https://www.instagram.com/p/C0B9ns-oo6l/

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα» τόνισε ότι δεν βάζει διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία εξηγώντας: «Όλοι κάνουμε μία δουλειά. Για εμένα η διαχωριστική γραμμή είναι ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά με καλές προθέσεις και εντιμότητα, και στους άλλους τους λιγότερο καλοπροαίρετους».

Για την κρυφή της επιθυμία να ασχοληθεί με την υποκριτική η 41χρονη παραδέχθηκε: «Τραγουδάω, αλλά δεν είμαι και η Νάνα Μούσχουρη. Υπήρχε ένα φεγγάρι, όμως, που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έφτανα έξω από το Εθνικό και έφευγα. Έλεγα πως δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά που εκτίθεμαι. Και να τα τώρα».

Πηγή κεντρικής: nikilymperaki