Το κλειδί μίας σχέσης: Η Dolly Parton είναι παντρεμένη με τον Dean 58 χρόνια αλλά ακόμα τη ζηλεύει

Τζένη Ντεμιράι
Το κλειδί μίας σχέσης: Η Dolly Parton είναι παντρεμένη με τον Dean 58 χρόνια αλλά ακόμα τη ζηλεύει
Copyright 2023 The Associated Press All Rights Reserved

Η Dolly Parton μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφο της ζωής της, Carl Thomas Dean, και αποκάλυψε το κλειδί της δικής τους ευτυχίας. 

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει μία σχέση να διατηρηθεί για χρόνια σε μία εποχή με συνεχείς αλλαγές και εύκολες εναλλακτικές;

Αν ναι, η Dolly Parton μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό έκανε εκείνη και τον σύζυγό της να ζουν μαζί τα τελευταία 58 χρόνια και ακόμα να μην έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον!

«Ζηλεύεις;»

Λίγες μόνο ώρες αφότου κυκλοφόρησε το άλμπουμ της με τίτλο «Rockstar» τον Νοέμβριο του 2023, η 78χρονη Dolly Parton βρέθηκε στη σκηνή του AT&T Stadium στο Texas, φορώντας ένα μπλε crop top και ένα λευκό σορτς.

Commanders Cowboys Football

Πηγή: AP

«Εξελίχθηκε πολύ ωραία και άρεσε στον σύζυγό μου. Είπε “Αυτό το σορτς ήταν αρκετά κοντό” και του απάντησα “Ζηλεύεις; Είναι τόσο κοντό, όσο και των άλλων κοριτσιών!”. Έκανε απλώς πλάκα», δήλωσε στο People.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως πιστεύει ότι ο άνδρας της έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, σκεπτόμενος αυτό που οι περισσότεροι θα σκέφτονταν, σχετικά με την ηλικία της: «Μπορεί κάποια στα 78 να φοράει σορτς»;

Η ίδια απέδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να φορέσει ότι θέλει, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει και τον άνδρα της να ζηλέψει για αυτό.

Parton-(2).jpg

Πηγή: AP

«Τα πολύ προσωπικά δώρα είναι πάντα τόσο χαριτωμένα»

Η Parton και ο σύζυγός της, Carl Thomas Dean, παντρεύτηκαν το 1966, μοιράζονται, δηλαδή τη ζωή τους για 58 συνεχόμενα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι κάποιος θα περίμενε να έχουν κουραστεί από την ρουτίνα της καθημερινότητας, όλα δείχνουν πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη φλόγα αναμμένη και να κάνουν τους γύρω τους να αναρωτιούνται «πώς τα καταφέρνουν»;

https://www.instagram.com/p/CZ9rJlCFUAB/

Εκτός από την παραπάνω συζήτηση με τη ζήλια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και ένα ακόμα στοιχείο που προδίδει την ζεστασιά της σχέσης της με τον Carl Thomas Dean.

Πιο αναλυτικά, η star, που στις 19 Ιανουαρίου έκλεισε τα 78 της χρόνια, αποκάλυψε ότι το καλύτερο δώρο που έλαβε, έφτασε καθυστερημένα στα χέρια της.

«Ήταν μια γυάλινη καρδιά του Carl και εμένα όταν ήμασταν νεότεροι, και ήταν σκαλισμένη στο εσωτερικό του γυαλιού. Το βάζεις πάνω σε ένα υψωματάκι και έχει μπαταρία που μπορείς να το ανάψεις», δήλωσε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ακόμα πως «Νομίζω ότι αυτά τα πολύ προσωπικά δώρα είναι πάντα τόσο χαριτωμένα».

«Μας αρέσει να ταξιδεύουμε με το μικρό μας τροχόσπιτο»

Παρά τα πολλά χρόνια έγγαμου βίου, η Parton και ο Deanαποδεικνύουν ότι πάντοτε υπάρχει τρόπος νακάνεις χαρούμενο τον αγαπημένο σου άνθρωπο με τις πιο απλές χειρονομίες, όπως το να του δώσεις μία γυάλινη καρδιά.

Εκτός αυτών, η Parton αποκάλυψε πως ένα ακόμα μυστικό της σχέσης τους είναι τα ταξίδια. Όπως είπε:

«Στον σύζυγό μου και σε μένα αρέσει να ταξιδεύουμε με το μικρό μας τροχόσπιτο, το μικρό μας τροχόσπιτο, και να πηγαίνουμε έξω και να κάνουμε πικνίκ δίπλα στο ποτάμι. Μου αρέσει να επιστρέφω στο σπίτι μου στο Ανατολικό Tennessee, να επισκέπτομαι φίλους και οικογένεια και μου αρέσει να διαβάζω. Είμαι φανατική αναγνώστρια, οπότε όποιο σπουδαίο βιβλίο πέσει στα χέρια μου, μου αρέσει να το διαβάζω. Προτιμώ να διαβάζω παρά να βλέπω τηλεόραση».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP