Δεν αγαπούν όλοι την Kate: Γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκε την πρόσκληση για τσάι μαζί της

Δεν αγαπούν όλοι την Kate: Γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκε την πρόσκληση για τσάι μαζί της

 (AP Photo/Scott Garfitt, File)

Η πριγκίπισσα Κate μπορεί να είναι δημοφιλής στη χώρα της και στην Ευρώπη, αλλά στις ΗΠΑ, δεν την αναγνωρίζουν ως κάτι τόσο σημαντικό. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τον William και την Kate τελειώνουν αυτές τις ημέρες και το πριγκιπικό ζευγάρι θα επιστρέψει από το κάστρο Balmoral μαζί με τα τρία τους παιδιά, λίγο πριν τη νέα σχολική χρονιά. Η Κate παρόλα αυτά είχε στείλει πρόσκληση για τσάι σε γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία όμως αρνήθηκε να την συναντήσει με μία αφοπλιστική δήλωση.

https://www.instagram.com/reel/CwIX-XKNvNF/

Όταν η Ντόλι Πάρτον απέρριψε την Kate

Η τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός Ντόλι Πάρτον αποτελεί θρύλο της country μουσικής στην Αμερική με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και με τον σεβασμό ακόμη και των Προέδρων των ΗΠΑ στο πρόσωπό της. Ο Μπάρακ Ομπάμα για παράδειγμα την είχε παρασημοφορήσει για την προσφορά της, αλλά αυτή δεν ήταν και η μοναδική φορά που είχε βρεθεί στον Λευκό Οίκο.

Αυτές τις ημέρες η Πάρτον διαφημίζει ένα ακόμη άλμπουμ της και σε μία απολαυστική συνέντευξη στο BBC έκανε μία αποκάλυψη που αφορά στην Kate.

Όπως είπε χαρακτηριστικά όταν βρισκόταν στο Λονδίνο, είχε λάβει πρόσκληση για τσάι από την πριγκίπισσα αλλά αρνήθηκε ευγενικά να τη συναντήσει στο Παλάτι. Και δεν φαντάζεσαι τον λόγο: «Ήταν πολύ γλυκό και υπέροχο από την πλευρά της, αλλά δεν επρόκειτο να προωθήσει το άλμπουμ μου, οπότε έπρεπε να πω όχι».

parton_kate.jpg

Άλλοι φυσικά στη θέση της θα έκαναν τα αδύνατα - δυνατά για να συναντήσουν την Κate και να φωτογραφηθούν μαζί της. Θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση. Αλλά η Πάρτον είχε διαφορετική αντιμετώπιση. Για τους Αμερικανούς άλλωστε, η βρετανική μοναρχία, δε σημαίνει και τόσα πολλά.

Delivery και junk food στο παλάτι; William και Kate έχουν «σπάσει» αρκετές φορές το πρωτόκολλο

Η επιστροφή στο Λονδίνο και το μνημόσυνο της Ελισάβετ

Αυτό ήταν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ και μάλιστα τα περισσότερα μέλη - όπως ο William και η Kate- βρέθηκαν στο αγαπημένο της κάστρο του Balmoral στη Σκωτία, εκεί άλλωστε που έζησε και τις τελευταίες της μέρες και ώρες.

Η επιστροφή της οικογένειας στο Λονδίνο δεν είναι μόνο απαραίτητη για το ξεκίνημα της νέας σχολικής σεζόν για τα τρία τους παιδιά, τον George, τη Charlotte και τον Louis. Αυτές τις ημέρες θα γίνουν και οι τελευταίες προετοιμασίες για το μνημόσυνο της Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά και οι πρόβες ως είθισται για μία σημαντική μέρα για όλη τη Βρετανία.