28 χρόνια η Πέγκυ Ζήνα «είναι καλά» με τον Γιώργο Λύρα και ζουν το όνειρό τους στο πιο ζεστό σπίτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
28 χρόνια η Πέγκυ Ζήνα «είναι καλά» με τον Γιώργο Λύρα και ζουν το όνειρό τους στο πιο ζεστό σπίτι

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους στα νότια προάστεια και οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη τους.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της λίστας με τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός manager μετρούν 28 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, με την 12χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα να αποτελεί την πηγή της καθημερινής τους ευτυχία.

Ζήνα-Λύρας έχουν βρει την χρυσή τομή στο θέμα οικογένεια

Καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» ήταν πριν λίγα 24ωρα η Πέγκυ Ζήνα η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στην Αθηναΐς Νέγκα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα και τις περιόδους που πέρασαν κρίση.

«Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει. Αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά. Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα», δήλωσε η καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/C1kjiMiKSzC/

Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ».

Για την πορεία της στο τραγούδι η Πέγκυ Ζήνα παραδέχθηκε: «Με δυσκόλεψε αρκετά η ομορφιά μου. Ήμουν ένα πολύ γλυκό, συνεσταλμένο και όμορφο κοριτσάκι. Δεν μπορούσα να πείσω άνθρωπο ότι αυτό το κοριτσάκι θέλει τη φωνή του να την επενδύσει σε ένα πού όμορφο ρεπερτόριο. Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω, για να πείσω ανθρώπους και εταιρείες εκτός από τον δόλιο τον άνδρα μου που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είμαι ποπ τραγουδίστρια ούτε μόνο ξανθιά μπουκλίτσα».

Πριν από λίγες ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια και οι συνεργάτιδές της έδωσαν το παρών στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δήμητρα Γαλάνη και απόλαυσαν τις επιτυχίες της.

«Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ η ζωή μου, ήταν κομμάτι της. Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη, ώστε να πατήσω. Μπορεί να μη βρισκόμουν σήμερα εδώ που είμαι εάν δεν ήταν ο Γιώργος. Το ήθελε πιο πολύ από εμένα. Εγώ θα άνοιγα ακόμα πρόγραμμα, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, είναι μία πεποίθηση που κουβαλάω, ότι δεν αξίζω όσα μου ήρθαν. Δεν μπορώ να διεκδικώ, είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ ούτε τα κεκτημένα μου να διεκδικήσω. Γι' αυτό λέω ότι εάν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα ήμουν εδώ. Ήταν αδύνατον να επιβιώσει ο δικός μου χαρακτήρας στον χώρο», εξομολογήθηκε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια.

Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε και το Twitter υποκλίθηκε σε Ρούλα Κορομηλά και Πέγκυ Ζήνα

To cozy σπίτι της οικογένειας στα νότια προάστια

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Το σπίτι τους είναι αρκετά φωτεινό και ευρύχωρο. Το σαλόνι διαθέτει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο και τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα.

https://www.instagram.com/p/CZXqeheKM3l/

Δεν αποτελεί τυχαία λοιπόν αγαπημένο spot της οικογένειας.

https://www.instagram.com/tv/CeJfehPqWiq/

Οι τοίχοι έχουν ξύλινη επένδυση σε καφέ-πορτοκαλί χρώμα ενώ τα minimal έπιπλα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού.

Τα παιχνίδια της 12χρονης βρίσκονται σχεδόν παντού και ο υπέροχος κήπος με το γκαζόν είναι το μέρος όπου παίζει η μικρή Ηλέκτρα με τον τετράποδο φίλο της. Το γραφείο του Γιώργου Λύρα έχει γκρι αποχρώσεις και έπιπλα στο χρώμα του ξύλου.

https://www.instagram.com/p/CrdJR4dqhtT/

Πηγή κεντρικής: peggyzina_official