Η Κόνι Μεταξά έζησε μία ξεχωριστή στιγμή στη Νέα Υόρκη ενώ ο Λευτέρης Πανταζής έκανε μία αποκάλυψη

Τζένη Ντεμιράι
Η Κόνι Μεταξά έζησε μία ξεχωριστή στιγμή στη Νέα Υόρκη ενώ ο Λευτέρης Πανταζής έκανε μία αποκάλυψη

Πηγή:  @kmetaxa/story

Η Κόνι Μεταξά ανέβασε αρκετές φωτογραφίες σε story στο Instagram, θέλοντας να μας πείσει (μάλλον) ότι το ταξίδι στη Νέα Υόρκη πρέπει να μπει στη λίστα με τους στόχους μας φέτος!

Μπορεί ο πρώτος μήνας του έτους να φτάνει στο τέλος του, αλλά η διάθεση για ανανέωση και μαγευτικές αποδράσεις παραμένει στα ύψη, με αποτέλεσμα πολλοί διάσημοι να δραπετεύουν από την καθημερινότητά τους, ταξιδεύοντας σε μακρινούς προορισμούς.

Αυτό έκανε και η Κόνι Μεταξά μαζί με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, οι οποίοι αυτή τη βδομάδα ταξίδεψαν στην Αμερική. Στην περίπτωσή τους βέβαια, ο σκοπός δεν ήταν μονάχα η χαλάρωση, αλλά, ο συνδυασμός της με επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κόνι.

metaxa-kapotsis.png

Πηγή: @kmetaxa/story

Συγκεκριμένα, η influencer και τραγουδίστρια πρόκειται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος φυσικά, ταξίδεψε μαζί με το ζευγάρι για την μαγευτική πόλη των ΗΠΑ.

Η ίδια η Κόνι Μεταξά θέλησε να μας ενημερώσει για το ταξίδι της, αναρτώντας ένα vlog στο TikTok. Ξεκινώντας να τραβά με την κάμερα από το πρωί της ημέρας που θα ταξίδευέ, μετέφερε στους διαδικτυακούς της ακολούθους την εμπειρία της τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κατά τη διάρκεια του vlog της, βέβαια είδαμε το Λευτέρη Πανταζή να της ετοιμάζει ένα γιαούρτι, αλλά και τον Μάριο Καπότση σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του.

Όλα όσα μας έδειξε η Κόνι Μεταξά από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Ένα ταξίδι από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη έχει μέση διάρκεια 11 ώρες και μέσα σε αυτές η Κόνι Μεταξά είδε τέσσερις ταινίες και έφαγε αρκετές φορές, όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο βίντεο που δημοσίευσε.

Εκτός αυτών, η τραγουδίστρια μας έδειξε και μερικά πλάνα μετά την άφιξη τους στον τελικό προορισμό. Η Κόνι έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, ο Μάριος φωτογράφιζε τα τοπία, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής φάνηκε να ψάχνει να βρει τα πατήματα του στον χώρο που θα τους φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες.

Πέρα από το βίντεο, η Κόνι Μεταξά ανέβασε και αρκετές φωτογραφίες σε story στο Instagram, θέλοντας να μας πείσει (μάλλον) ότι το ταξίδι στη Νέα Υόρκη πρέπει να μπει στη λίστα με τους στόχους μας φέτος!

Η ξεχωριστή στιγμή της Μεταξά!

Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή για εκείνη, βέβαια, φαίνεται να ήταν όταν στάθηκε δίπλα από την αφίσα της, η οποία φιγουράρει στην Times Square.

Screenshot-2024-01-26-091041.png

Τον Σεπτέμβριο του 2023, είδαμε για πρώτη φορά την Κόνι Μεταξά στο billboard, στην Times Square, σε μία διαφήμιση για την εταιρεία προϊόντα περιποίησης, που έχει δημιουργήσει.

Η Κόνι τότε είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τον Μάριο Καπότση, στο οποίο είχε ξεσπάσει σε κλάματα, αδυνατώντας να πιστέψει στη διεθνή της αναγνώριση.

«Είμαι άφωνη. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν, να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά μου. Το μωρό μου, πήγε στο εξωτερικό, κάτι για το οποίο δούλευα πάρα πολύ καιρό και είμαι παθιασμένη με αυτό. Σε αγαπώ @kapotsismarios που πάντα είσαι δίπλα μου. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε, να δημιουργήσω το παιδί μου. Νιώθω ευλογημένη!» είχε γράψει τότε στο Instagram.

Screenshot-2024-01-26-094907.png

Πηγή: @kmetaxa/story

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τη Ζώζα Μεταξά

Εντωμεταξύ, εχθές το βράδυ, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, προβλήθηκε το επεισόδιο της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στην οποία βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τη μητέρα της κόρης τους, Ζώζα Μεταξά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν παντρεύτηκα ούτε με τη Ζώζα. Στο παρά πέντε δεν έγινε! Έχω αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Δεν άντεχαν το ωράριό μου και όλα αυτά. Η γυναίκα θέλει τον σύντροφό της στα πόδια της. Άρεσα στις γυναίκες και υπήρχαν ζήλιες. Οι τσακωμοί ήταν πάντα λόγω ζήλειας. Με τη Ζώζα χωρίσαμε όταν ήθελα να της δώσω τη χαρά. Όχι επειδή το χρωστούσα αλλά μέσα μου. Και εκεί χωρίσαμε».

«Μπορώ πλέον να συγχωρέσω τον πατέρα μου»

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και η Κόνι Μεταξά για τον πατέρα της, και με απόλυτη ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια, αλλά τελικά, αφότου μπήκε και εκείνη στον καλλιτεχνικό χώρο άρχισε να τον καταλαβαίνει και κατάφερε να τον συγχωρέσει για τον χρόνο που λόγω της δουλειάς του δεν μπορούσε να της αφιερώσει.