Η Κόνι Μεταξά στόλισε τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα όμως δεν είναι η πρώτη διάσημη που το κάνει

Η Κόνι Μεταξά στόλισε τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα όμως δεν είναι η πρώτη διάσημη που το κάνει

Σε mood που φωνάζει «Χριστούγεννα» μπήκαν πολλοί διάσημοι Έλληνες το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. 

Από το δεύτερο κιόλας Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που θέλησαν να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν δυναμικά σε εορταστικό κλίμα, στολίζοντας τα σπίτια τους και αναρτώντας εικόνες από τις εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο στολισμός της Κόνι Μεταξά, η οποία στόλισε τέσσερα δέντρα! Τα τρία από αυτά στο σπίτι του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, και το τέταρτο στο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά της με τον σύζυγό της και πολίστα, Μάριο Καπότση, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο συγκρότημα με το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή.

Η γνωστή influencer μάζεψε αγαπημένους φίλους και ξεκίνησε τον στολισμό, δείχνοντας παράλληλα στους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram πολλές εικόνες από τις ατελείωτες ώρες που διήρκησε η διαδικασία.

Η Κόνι Μεταξά δεν είναι όμως η πρώτη Ελληνίδα celebrity που στολίζει πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, αφού ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ στολίζουν κι εκείνοι το σπίτι τους με πολλά δέντρα.

Πέρσι, μάλιστα, η Ανίτα Μπραντ είχε ανεβάσει πολλές εικόνες από τον εντυπωσιακό στολισμό στο Instagram και είχε γράψει στην περιγραφή της ανάρτησής της: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ✨✨ Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω. 🙈🙈

Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα ένα σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς. 🙈🙈».

https://www.instagram.com/p/Cmbx9AGtoj9/

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν ξεχνά την προπόνησή του ακόμα και κατά τη διάρκεια του στολισμού για τα Χριστούγεννα!

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να αποτελέσει μία υπέροχη οικογενειακή ανάμνηση, αν όλη η οικογένεια συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της διακόσμησης. Αυτό φαίνεται να το στηρίζουν ο Λευτέρης Πετρούνιας κα η Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι στόλισαν το υπέροχο δέντρο τους από νωρίς μαζί με τις κόρες τους.

Η Βασιλική, μάλιστα, μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο από την διαδικασία, γράφοντας στη λεζάντα «Φέτος είπαμε να στολίσουμε νωρίς, όσο μικρότερα παιδιά τόσο νωρίτερα, τα κορίτσια ξετρελάθηκαν και εμείς το απολαμβάνουμε. Η ζεστασιά των Χριστουγέννων ξεκινάει από το σπίτι και τους αγαπημένους μας ανθρώπους με ζεστά χαμόγελα».

Στο βίντεο εκτός από τα όμορφα στολίδια, αίσθηση έκανε και η προσπάθεια του Λευτέρη να διατηρήσει τη φόρμα του σηκώνοντας τις γυναίκες της ζωής του για να τοποθετήσουν τα στολίδια σε ψηλά σημεία!

https://www.instagram.com/reel/Czi-pByo5vh/

Σε εορταστικό mood μπήκε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού κι εκείνη με τη σειρά της στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκε «και του χρόνου»!