Ο Μαρκουλάκης στον Γιατρό λύγισε με την αποκάλυψη της κόρης του και το Twitter τον θαύμασε ξανά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μαρκουλάκης στον Γιατρό λύγισε με την αποκάλυψη της κόρης του και το Twitter τον θαύμασε ξανά

Το μυστήριο με τον θάνατο του γιου του λύθηκε και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε ένα μικρό βήμα προς τον νέο του εαυτό. 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεπέρασε για μία ακόμη φορά τον υποκριτικό εαυτό του και βρέθηκε σε ένα ακόμη ηθικό δίλημμα ανάμεσα στον παλιό και στο νέο Ανδρέα, στη σειρά «Ο γιατρός». Στα λάθη του χθες και στην προσπάθεια του σήμερα να αλλάξει. Η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την κόρη του, έκανε το κοινό να λυγίσει και εμάς να σκεφτούμε πως σε όλα, η αγάπη είναι η λύση.

Ο Doc κέρδισε το χαμένο έδαφος με την κόρη του

Στα ενδοοικογενειακά του Doc Μαρκουλάκη περάσαμε σε αυτό το επεισόδιο, για να δούμε πως εκείνος και η σύζυγός του Άννα θα αντιμετώπιζαν μία κρίση στην υγεία της κόρης τους Κέλλυς. Υπήρχαν πολλά πράγματα που ο γιατρός αγνοούσε για την κόρη του πριν πάθει την αμνησία. Για την απόσταση που είχε δημιουργήσει μαζί της μετά τον θάνατο του γιου του. Αλλά και για τα δικά της μυστικά που την έφτασαν μέχρι το νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CygNpjjsZUt/

Όπως ότι τα αγχολυτικά χάπια που εκείνος της είχε γράψει, ήταν εκείνα που προκάλεσαν το πρόβλημα υγείας της. Ο παλιός και ο νέος Αντρέας ήρθαν πάλι σε σύγκρουση. Έκανε όμως υπερπροσπάθεια για να ξαναγίνει ο μπαμπάς της. Μέχρι και τη ραπ μουσική που αγαπούσε προσπάθησε να μάθει.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Δημήτρης του αποκάλυψε το πρόσθετο μέλος στο πόδι του και πως εκείνος του έσωσε τη ζωή και έτσι έγινε γιατρός. Αυτό έκανε τον Ανδρέα Βρεττό να συνέλθει ψυχολογικά και να αγωνιστεί να βρει την πάθηση της κόρης του. Όπερ και εγένετο: Βουλιμία.

Όμως η μεγάλη αποκάλυψη έγινε στο τέλος αφού η Κέλλυ έφερε ευθύνη για τον θάνατο του αδελφού της. Μέχρι πρόσφατα ο Ανδρέας πίστευε πως έχει την ευθύνη Αλλά φάνηκε πως εκείνη είχε αποκρύψει πως ο μικρός είχε πιει κατά λάθος υγρό από ηλεκτρονικό τσιγάρο και έτσι επιδεινώθηκε η κατάστασή του με την καρδιά του.

https://www.instagram.com/p/Cyv4KIZMCwU/

Ο Γιατρός: Ο θάνατος του γιου του Μαρκουλάκη και οι σκληρές απαντήσεις λύγισαν το Twitter/ X

Όμως στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε μία ακόμη guest εμφάνιση - έκπληξη. Εκείνη της Κόνι Μεταξά η οποία υποδύθηκε την inluencer «Βίκυ Love» που ξαφνικά αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία της. Μέχρι να διαπιστωθεί τι είχε, είχε προλάβει να αναστατώσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό του νοσοκομείου με τα νάζια της. Αλλά και εκείνη έκρυβε μία ενδιαφέρουσα ιστορία, αφού δεν υπήρξε πάντα η «έξω καρδιά» και η κούκλα influencer. Και η διάγνωση που απαιτούσε να αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης και να επιστρέψει στον παλιό εαυτό της, την έφερε σε απόγνωση.

Το κοινό στο Twitter/X για μία ακόμη φορά έμεινε εντυπωσιασμένο από την ερμηνεία του Μαρκουλάκη στις διαδοχικές φάσεις που παλεύει ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα και στα ηθικά διλήμματα.

Και επειδή στο Twitter/X είναι μέγα ερευνητές, ανακάλυψαν πως η γιαγιά που ήταν στο διπλανό κρεβάτι με την Κέλλυ, ήταν ηθοποιός Νικόλ Κοκκίνου. Ποια είναι; Θα την θυμάσαι σίγουρα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Μαριχουάνα στοπ».

nikolkokkinou.jpg