Η Φαίη Σκορδά κάνει μαθήματα χορού και μάς θύμισε τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 5

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φαίη Σκορδά κάνει μαθήματα χορού και μάς θύμισε τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 5

Φαίνεται πως η Φαίη Σκορδά έχει βρει τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να γυμνάζεται κι αυτός δεν είναι άλλος από τον λάτιν χορό.

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες, ενώ το καλλίγραμμο σώμα της πάντα συγκεντρώνει τα θετικά σχόλια όσων τη συναντούν. Μπορεί η ίδια να έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως έχει τρομερή αδυναμία στα παγωτά και τα ζυμαρικά, ωστόσο η γυμναστική δεν λείπει από τη ζωή της. Μάλιστα, ένας από τους αγαπημένους της τρόπους άθλησης είναι και το τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CzgWvxgtfzA/

Η αγάπη για τον χορό είχε φανεί από νωρίς

Πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους κι άλλον έναν τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται, περισσότερο διασκεδαστικό για κάποιον που δεν του αρέσουν τα γυμναστήρια κι αυτός δεν είναι άλλος από τον χορό.

Η ίδια δημοσίευσε μια χορογραφία λάτιν που έμαθε στη σχολή χορού της Γκαλένας Βελίκοβα, άκρως ενθουσιασμένη και φυσικά έχοντας ένα ιταλικό τραγούδι να ακούγεται στο background, αφού έχοντας σπουδάσει στην Ιταλία η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αγάπη γι' αυτήν. Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί η ίδια είναι μάλιστα και πάρα πολύ καλή, ενώ έχει και τα ανάλογα ρούχα που χρειάζονται για να κάνει τα μαθήματά της.

Ο χορός στο Dancing With The Stars 5

Η επιλογή της σχολής της Γκαλένας Βελίκοβα, ωστόσο δεν ήταν τυχαία, αφού αν θυμάσαι το 2017 η Φαίη Σκορδά είχε χορέψει ως guest στο Dancing With The Stars 5, στο οποίο μία από τους κριτές ήταν και η Γκαλένα Βελίκοβα.

Ο χορός που παρουσίασε τότε η Φαίη Σκορδά ήταν ένα μείγμα από ballroom χορούς, μπαλέτο και σύγχρονο - γι' αυτό και άλλαξε ρούχα 3 φορές πάνω στη σκηνή - ενώ για τις ανάγκες της χορογραφίας φόρεσε και πουέντ (σ.σ τα ειδικά παπούτσια που φορούν στο μπαλέτο), αναπολώντας το μπαλέτο που έκανε πιο μικρή.

Ολοκληρώνοντας τότε τη χορογραφία της η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως ξεκίνησε όντως μαθήματα χορού στη σχολή της Γκαλένας Βελίκοβα, κι όχι μόνο για τις ανάγκες της εμφάνισής της στο show χορού.

Επομένως, η Φαίη Σκορδά δεν ξεκίνησε τώρα να χορεύει αλλά το κάνει τα τελευταία 7 περίπου χρόνια. Άλλωστε, ο χορός έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας - μειώνει το άγχος, ενισχύει την ευλυγισία, το ανοσοποιητικό και προσφέρει ευεξία - και η ίδια το γνωρίζει καλά.