Η Φαίη Σκορδά πάει κόντρα στο κοντό καρέ! Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά από χρόνια

Ευαγγελία Αλπίδου

Για να πετύχει το νέο look, η Φαίη πρόσθεσε extensions τα οποία έκαναν τα μαλλιά της να φαίνονται πιο πλούσια και πιο μακριά από ποτέ!

Η Φαίη Σκορδά, είναι πάντα σταθερή στις επιλογές της τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ της. Στο μακιγιάζ την βλέπουμε τις περισσότερες φορές με απαλά ροζ και nude κραγιόν, ενώ το φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι το χρώμα που επιλέγει σε ειδικές περιστάσεις, κάνοντας τα χείλη της να φαίνονται ακόμα πιο σαρκώδη και σαγηνευτικά.

https://www.instagram.com/p/C0PEiwItloz/

Στα μαλλιά δεν την έχουμε δει ποτέ με κάποιο έντονο extreme χρώμα, αντιθέτως μας έρχεται στο μυαλό με αυτό το φωτεινό ξανθό που επιλέγουν τα Scandi girls. Το μήκος των μαλλιών της κυμαίνεται τα τελευταία χρόνια από το ύψος των ώμων μέχρι λίγο πιο πάνω από το στήθος. Τα κοντά μαλλιά είναι απίστευτα chic, ενώ χαρίζουν μία σοφιστικέ πινελιά στην εμφάνιση της.

Η Φαίη πάει κόντρα στο κοντό καρέ!

416784730_6397452927022158_597247282338495274_n.jpg

Παρόλα αυτά, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού αποφάσισε να πάει κόντρα στο κοντό καρέ και να κάνει μία ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της μετά από χρόνια. Η Φαίη Σκορδά, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή της, Fay's Time, στο ΣΚΑΪ με μακριά μαλλιά. Κι όμως! Η Φαίη, αποφάσισε να πάει κόντρα στο κοντό καρέ και να μακρύνει τα μαλλιά της. Το μήκος των μαλλιών της πλέον φτάνει κάτω από το στήθος. Για να πετύχει το νέο look, η Φαίη πρόσθεσε extensions τα οποία έκαναν τα μαλλιά της να φαίνονται πιο πλούσια και πιο μακριά από ποτέ!

417833846_1108208773943473_5722175781002247339_n.jpg

@fays.time

Η αλήθεια είναι πώς είναι μία αλλαγή που της πηγαίνει πολύ! Με τα μακριά μαλλιά μπορεί να δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα και τους πιο περίτεχνους κότσους που σε συνδυασμό με το ξανθό χρώμα των μαλλιών της θα πετυχαίνει ultra chic εμφανίσεις. Τα extrensions είναι ένα trick ομορφιάς που πολλές celebrities χρησιμοποιούν όταν επιθυμούν να κάνουν ένα refresh στην εμφάνισή τους. Και πάντα το πετυχαίνουν με τον καλύτερο τρόπο!

Θες να βάλεις και εσύ extensions στα μαλλιά σου; Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 3 tips που πρέπει να γνωρίζεις για να το πώς θα τα φροντίσεις σωστά.

  1. Απέφυγε την μαλακτική (κατά τη διάρκεια του ντους) στη ρίζα των μαλλιών σου
  2. Χτένισε τα μαλλιά σου με ειδική χτένα για extensions και φυσικά χωρίς να βάζεις δύναμη
  3. Καλό θα ήταν να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά
  4. Χρησιμοποίησε πάντα σπρέι προστασίας πριν τη χρήση θερμαντικών εργαλείων styling.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω hair tips θα έχεις τα πιο όμορφα και υγιή μακριά μαλλιά!

Photo by @fayskorda