Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά σου δείχνουν πώς να φορέσεις το μαύρο δερμάτινο παντελόνι

Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά σου δείχνουν πώς να φορέσεις το μαύρο δερμάτινο παντελόνι

Είναι το πιο ζεστό παντελόνι που ταιριάζει με τα πουλόβερ μας.

Το πρώτο κανονικό κρύο Σαββατοκύριακο της χρονιάς είναι γεγονός και πρέπει να κάνουμε το σωστό styling, όπου και αν έχουμε σκοπό να το περάσουμε. Βόλτα στην πόλη; Σαββατοκύριακο στο χωριό; Εξόρμηση σε κάποιο κοντινό προορισμό; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και η νέα χρονιά πρέπει να μπει με ένα όμορφο weekend με τους αγαπημένους μας. Αλλά όπου και αν πάμε, θα πρέπει να φροντίσουμε για το σωστό outfit, το οποίο θα είναι σίγουρα ζεστό, άνετο, πρακτικό και stylish.

Μέσα σε όλα αυτά ξεχωρίζουμε ένα παντελόνι, που είναι σίγουρα το κομμάτι κλειδί της περιόδου, είναι πάντα επίκαιρο, είναι κλασικό και το έχεις και εσύ στη ντουλάπα σου. Μιλάμε για το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι το αγαπημένο παντελόνι των fashion insiders που έχει και την έγκριση των Ελληνίδων celebrities.

https://www.instagram.com/p/C16oz05IgDe/

10 σύνολα για να ντυθείς κομψά στο κρύο -Γιατί το στυλ «κρεμμύδι» είναι σίγουρα out!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά το έχουν αναδείξει στο δικό τους αγαπημένο και μας προτείνουν πώς να το φορέσουμε αυτές τις κρύες μέρες, που ένα χοντρό, δερμάτινο παντελόνι θα είναι απαραίτητο.

Total black με δερμάτινο παντελόνι.

Το μαύρο είναι ένα ιδανικό χρώμα για το δέρμα σαν υλικό αλλά και για ένα δερμάτινο παντελόνι ειδικότερα. Γιατί έχοντας μία τόσο διαχρονική βάση, μπορείς να αυτοσχεδιάσεις με το top σου και να διαχειριστείς το σύνολό σου όπως ακριβώς θέλεις, ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας.

Αλλά και οι δύο αγαπημένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά, φαίνεται ότι προτιμάνε το total black, όταν μιλάμε για το δερμάτινο παντελόνι. Η Κατερίνα, που είναι μεγάλη fan του glam style επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε flared γραμμή με ροκ φερμουάρ στους μηρούς, ενώ από πάνω φόρεσε μία ζακέτα με χρυσά, shiny κουμπιά που έκανε το outfit πιο θηλυκό και girly.

https://www.instagram.com/p/C1pjAG1tpar/

H Φαίη από την άλλη διάλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ από πάνω φόρεσε ένα απλό ολόμαυρο πλεκτό ζιβάγκο, με cut out και μικρές λεπτομέρειες πάντα σε μαύρο ή ασημί χρώμα.