Η Μαρία Χατζηστεφανή διδάσκει όσα θες να ξέρεις για την επιτυχία με το στυλ που δεν πρέπει να λείπει

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαρία Χατζηστεφανή διδάσκει όσα θες να ξέρεις για την επιτυχία με το στυλ που δεν πρέπει να λείπει

Η Μαρία Χατζηστεφανή γίνεται έμπνευση για την επαγγελματική επιτυχία και νιώθει ευγνωμοσύνη για αυτό

Η Μαρία Χατζηστεφανή δεν είναι μόνο μία επιτυχημένη γυναίκα που ίδρυσε την εταιρεία «Rodial», ούτε μόνο μία από τους επενδυτές του Dragons’ Den, που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή τον δεύτερο κύκλο του.

Εκτός από αυτά τα στοιχεία, τα οποία μας είναι γνωστά, η Μαρία Χατζηστεφανή είναι και μία γυναίκα που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων και για να επηρεάζει θετικά όσους την ακολουθούν. Έτσι, τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok, έχει κάνει αναρτήσεις που θέτουν στο επίκεντρο την αυτοβελτίωση και την επιτυχία.

Πώς η Μαρία Χατζηστεφανή κάνει το σωστό influencing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελεί ένα από τα story που έκανε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και συγγραφέας αναδημοσίευσε ένα quote από τη σελίδα «biggsburke», το οποίο ανέφερε ότι: «Η μέρα σου θα είναι καλύτερη αν εστιάσεις στην ευλογία σου περισσότερο από ότι στα προβλήματά σου».

Screenshot-2024-01-26-161643.png

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ακόμα ένα story που επιβεβαιώνει ότι έχει βρει τον τρόπο να ασκεί επιρροή σε όσους παρακολουθούν την πορεία της.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από ένα πρόσωπο που βοηθήθηκε πολύ από μία ομιλία που πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Το μήνυμα ανέφερε: «Η ομιλία σου προηγουμένως με ενέπνευσε πάρα πολύ, Μαρία». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η συμβουλή σου να λέμε ναι στις ευκαιρίες και τα ρίσκα πραγματικά μου κόλλησε. Είχα απορρίψει τόσες ευκαιρίες στο παρελθόν από φόβο, αλλά αυτό σίγουρα θα αλλάξει».

Δημοσιεύοντας το συγκεκριμένο μήνυμα, η Χατζηστεφανή σχολίασε «Τι υπέροχο μήνυμα από την ομιλία μου προηγουμένως», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη και δεν θεωρεί καθόλου δεδομένο ότι γίνεται έμπνευση για τους γύρω της.

Screenshot-2024-01-26-161658.png

Το ίδιο 24ωρο, η Μαρία Χατζηστεφανή ανέβασε ακόμα ένα story, μέσω του οποίου έθετε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο την αυτοβελίωση.

Κάτω από μία όμορφη εικόνα από ένα πάρκο, έγραψε «Περίπατος στο πάρκο. Πρέπει να περνάω περισσότερο χρόνο στον καθαρό αέρα, ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου και έχει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία». Με αυτή την προτροπή προς τον εαυτό της, κατάφερε να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους να σκεφτούν τα λόγια της, αλλά και το πόσο χρόνο περνούν εκείνοι στον καθαρό αέρα.

Screenshot-2024-01-26-161716.png

Η Μαρία Χατζηστεφανή ως συγγραφέας και ομιλήτρια

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βέβαια, αποτελούν μονάχα ένα εργαλείο για να παρουσιάζει τις ιδέες της, αλλά η επαφή της με την αυτοβελτίωση και την συμβουλευτική δεν τελειώνει εκεί.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου η επιχειρηματίας πραγματοποίησε μία ομιλία με κεντρικό μότο τη φράση «Μη σκέφτεσαι έξω από το κουτί, σκέψου σαν να μην υπάρχει κουτί». Στην ομιλία, που πραγματοποιήθηκε στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου, η Μαρία Χατζηστεφανή μίλησε για την πορεία και την ανάπτυξη της εταιρείας της. Μόνο από το κεντρικό μότο που προαναφέραμε, μπορείς να αντιληφθείς ότι το περιεχόμενο της ομιλίας είναι από μόνο του μία πηγή έμπνευσης.

Εκτός αυτού του είδους τις ενέργειες, όμως, η Μαρία Χατζηστεφανή καταφέρνει να γίνεται έμπνευση και μέσω του συγγραφικού της έργου.

https://www.instagram.com/reel/C2bsnFsNiBV/

Ξεκινώντας από το 2017, έχει ήδη γράψει τρία βιβλία, τα οποία θέτουν στο επίκεντρο την επιχειρηματικότητα. Το πρώτο έχει τίτλο «Πώς να επιτύχεις σε 24 ώρες», το δεύτερο «Πώς να φτάσεις στην κορυφή» (2020), ενώ το τρίτο (2021), που δεν έχει μεταφραστεί (ακόμα) στα ελληνικά έχει τίτλο «How to Live Your Best Life: Transform your mindset and manifest real success».

Το στυλ που δεν πρέπει να λείπει!

Πέρα από τη δύναμη της γνώσης και της αισιοδοξίας, η Μαρία Χατζηστεφανή δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο στυλ της, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή μας ζωή.

Με αναρτήσεις της στο TikTok καταφέρνει πέρα από μαθήματα επιχειρηματικής ανόδου, να διδάξει και στυλ, άλλοτε με βίντεο που μας δείχνει το attitude που πρέπει να έχουμε και άλλες φορές δείχνοντάς μας τι έχει μέσα στην τσάντα της, ως πολυάσχολη επιχειρηματίας!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mrsrodial