«Η Λία είναι αυτή»; Η hot ερώτηση στο πιο αυθόρμητο video της Άννας Βίσση

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Η Λία είναι αυτή»; Η hot ερώτηση στο πιο αυθόρμητο video της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση κάνει μαθήματα φωνητικής με την αδερφή της, Λία και τα videos τους γίνονται viral. Η ιστορία των δύο αδερφών και οι συγκινητικές συναντήσεις τους επί σκηνής.

Πενήντα ολόκληρα χρόνια καριέρας συμπλήρωσε φέτος η Άννα Βίσση, με πολλούς να την αποκαλούν «φαινόμενο» και όχι άδικα. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έχει αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της και πιστούς fans που την ακολουθούν και τη στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

To νέο video των αδερφών Βίσση μας μετέφερε πίσω στο χρόνο

Πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα νέο video sto ΤikTok, μέσα από το καμαρίνι της, όπου την βλέπουμε να «ζεσταίνει» τη φωνή της υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της, Λίας Βίσση.

«Ζέσταμα απο Φλα μινορε, φραϊντευ ναϊτ ατ χοτελ ερμου καμαρίνι», έγραψε με χιούμορ η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι fans δεν άφησαν ασχολίαστο το post επισημαίνοντας πόσο όμορφη σχέση έχουν οι δύο αδερφές.

SXOLIA1.png

«Πολύ όμορφη σχέση», «H Λία είναι;; πόσα χρόνια έχω να την δω», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Άννα και Λία Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στη μουσική, καθώς τραγουδούσαν στην επαρχία και στην Κύπρο όπου ήταν γνωστές ως «Αδερφές Βίσση».

Λίγο αργότερα, το 1970, η δημοτικότητα της Άννας Βίσση στην Κύπρο εκτοξεύτηκε μετά από τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1973 η οικογένεια της τραγουδίστριας πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, βοηθώντας την να ξεκινήσει την καριέρα της στην ελληνική δισκογραφία.

Η Λία Βίσση ακολούθησε διαφορετική πορεία, αποκτώντας δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο. Εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου και μέχρι σήμερα θεωρείται μια από τις καλύτερες καθηγήτριες φωνητικής.

«Δεν κυνήγησα την επιτυχία, δεν προσπάθησα να κάνω πράγματα για να με θυμούνται. Δεν με απασχολεί αν με θυμούνται. Εγώ αγαπώ τη μουσική», έχει δηλώσει η Λία Βίσση στο παρελθόν.

Το συγκινητικό reunion των αδερφών Βίσση επί σκηνής

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε συναυλία στη Λάρνακα παρουσία 70.000 χιλιάδων θεατών.

Highlight της βραδιάς ήταν η συγκινητική συνάντηση επί σκηνής με την αδερφή της, Λία Βίσση, με την οποία έκανε μια μικρή αναδρομή και τραγούδησε αξιομνημόνευτα τραγούδια.

Μιλώντας παλαιότερα στην κάμερα της εκπομπής «φλΕΡΤ» η Λία Βίσση είχε αποκαλύψει:

«Είχαμε την υποστήριξη από τη μαμά που ήταν και η manager μας. Μετά το σχολείο ερχόταν με τα ρούχα της εμφάνισής μας στο πίσω κάθισμα και μας έπαιρνε με την Άννα σε διάφορες πόλεις για τσάγια που γίνονταν. για την κυπριακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο».

Και πρόσθεσε: «Η Άννα δεν μελετούσε, δεν το είχε. Πολύ νωρίς έδειξε την κλίση και την αγάπη της για το τραγούδι και εξελίχθηκε, όπως γνωρίζουμε όλοι. Εγώ ήμουν πιο σταθερή στο πιάνο και την κλασική μουσική όπου πήρα το πτυχίο μου στην Κύπρο στα 16».

Σχετικά με την απόφασή της να ζει και να εργάζεται μακριά από τα media η Λία Βίσση είχε εξηγήσει: «Είμαι πιο ήσυχος άνθρωπος γι' αυτό και δεν με τράβηξε ποτέ να τραγουδήσω σε μεγάλα κέντρα. Έγινε μία φορά το ΄90 και δεν μου άρεσε που έπρεπε να ντυθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την πίστα, η πίστα ήταν ο θάνατός μου, γι' αυτό συνέχισα σε μουσικές σκηνές. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα δεν ντρέπομαι γι' αυτά, είμαι ήσυχη».

Η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και μια αποκάλυψη για τον μικρότερο γιο της

Οι δύο αδερφές παραμένουν πολύ αγαπημένες και δεν διστάζουν να «πειράζουν» η μία την άλλη on camera. Πριν από μερικούς μήνες η Άννα Βίσση έκανε ασκήσεις φωνητικής με την αδερφή της, Λία Βίσση και μοιράστηκε ένα αυθόρμητο video.

Η vocal coach λέει στην Ελληνίδα star να «δουλέψει» μια νότα χρησιμοποιώντας το -Ο- και η τραγουδίστρια της απαντά με χιούμορ: «Δεν μου λες το -Ο- είναι με όμικρον ή με ωμέγα;».

To 1995 η Άννα Βίσση υποδέχθηκε την αδερφή της, Λία Βίσση στο show «Με αγάπη Άννα» και τραγούδησαν μαζί αγαπημένα τους τραγούδια, χαρίζοντάς μας μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές.