H Ελένη Φουρέιρα & η «Απόλυτη» Άννα Βίσση τραγούδησαν μαζί κι οι fans ξεκίνησαν το debate

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ελένη Φουρέιρα & η «Απόλυτη» Άννα Βίσση τραγούδησαν μαζί κι οι fans ξεκίνησαν το debate

Το μόνο σίγουρο ήταν πως η Ελένη Φουρέιρα και η Άννα Βίσση τραγουδώντας μαζί στην ίδια σκηνή έκαναν το όνειρο πολλών θαμώνων πραγματικότητα.

Η Άννα Βίσση είναι η αλήθεια πως είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας της, και παρότι το 2023 έκλεισε 50 χρόνια καριέρας το κοινό της όλο και μεγαλώνει με αποτέλεσμα το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει να είναι συνεχώς γεμάτο.

https://www.instagram.com/p/C1Z1TYKoEt5/

Φουρέιρα και Βίσση μαζί στη σκηνή

Εκεί βρέθηκε λοιπόν, ανήμερα των Θεοφανείων για να την απολαύσει και η pop star Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά τη γέννηση του γιου της έκανε το καλοκαίρι ένα μεγάλο comeback επιστρέφοντας και πάλι κανονικά στις μουσικές της εμφανίσεις με το κοινό της να την ακολουθεί. Όπως ήταν λογικό, σαν καλή οικοδέσποινα η Άννα Βίσση κάλεσε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί την Ελένη Φουρέιρα με τους θαμώνες να ξετρελαίνονται.

Tα βίντεο μάλιστα, που κυκλοφόρησαν στο TikTok με τις δύο καλλιτέχνιδες έγιναν viral πολύ γρήγορα.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα σχόλια για το πόσο νεανική δείχνει πάντα η Άννα Βίσση αλλά και για το ποια από τις δύο τραγούδησε καλύτερα σε αυτό το απρόσμενο ντουέτο με τους fans της «απόλυτης» να δείχνουν την προτίμησή τους.

Βέβαια, στα περισσότερα σχόλια κυριάρχησε ο ενθουσιασμός όσων είδαν αυτό το ντουέτο και η επιθυμία τους να τις δουν κάποια στιγμή και κανονικά σε νυχτερινό μαγαζί.

Οι «εκπλήξεις» της Άννας Βίσση στους θαμώνες της

Η Άννα Βίσση δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει στη σκηνή διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί σε εμφάνισή της για να την τιμήσουν. Όπως έκανε και στην επετειακή συναυλία της στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Έλενα Παπαρίζου, την Πάολα, την Καίτη Γαρμπή, τον Νίκο Καρβέλα, τον Μπάμπη Στόκα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την αδερφή της τη Λία να δίνουν το παρών και να τραγουδούν μαζί της στη σκηνή για τα 50 χρόνια καριέρας της.

Και τον Φεβρουάριο του 2023 όμως, όταν την είχε επισκεφτεί η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Άννα Βίσση της «παραχώρησε» τη σκηνή για να τραγουδήσει το «Ένα τσιγάρο διαδρομή» την ώρα που εκείνη χόρευε ζεϊμπέκικο α λα Μπισμπίκης.