Ryan Gosling και Eva Mendes περιμέναμε στο κόκκινο χαλί αλλά τελικά τους είδαμε μαζί στις κούνιες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ryan Gosling και Eva Mendes περιμέναμε στο κόκκινο χαλί αλλά τελικά τους είδαμε μαζί στις κούνιες
Invision

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η νέα οικογενειακή έξοδος με τις κόρες τους και οι σπάνιες φωτογραφίες.

Ο Ryan Gosling είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζυτημένα πρόσωπα της χρονιάς, ειδικά μετά την πρόσφατη τοποθέτησή του περί Όσκαρ στην οποία «πέταξε βέλη» έναντι της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η παράλειψη της ταινίας «Barbie» από την κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας στα Oscars 2024 δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ηθοποιό, με την πικρία του να είναι εμφανής.

Η νέα οικογενειακή έξοδος Gosling-Mendes

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Gosling προσπαθεί να αποφορτιστεί και να περάσει ανέμελες στιγμές με τη βοήθεια της οικογένειάς του και συγκεκριμένα της συζύγου του Eva Mendes, και των παιδιών τους, Esmeralda και Amada.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι και οι κόρες τους εντοπίστηκαν πριν λίγα 24ωρα από τους παπαράτσι σε πάρκο της Santa Barbara όπου απόλαυσαν τρυφερές, οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/C2qLVIFLlNp/

Άνετος και χαλαρός ο Gosling εμφανίστηκε με casual outfit και συγκεκριμένα τζιν παντελόνι, κόκκινο t-shirt και λευκό jacket. Το look του ολοκλήρωσε ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Highlight της πρωινής του εξόδου το γλυκό φιλί που δέχθηκε στο μάγουλο ο ηθοποιός από την κόρη του.

H Eva Mendes ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος του Ryan Gosling και το wife goals είναι λίγο

Οι αντιδράσεις των fans για το σνομπάρισμα προς την Barbie και η στήριξη του Ryan Gosling

Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι υποψηφιότητες των Oscars 2024 που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ημέρες. Οι fans της «Barbie» εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυριζόμενοι ότι η Ακαδημία ψήφισε με μεροληπτικό τρόπο, σνομπάροντας τόσο την Greta Gerwig αλλά και την Margot Robbie.

Τι κι αν ο Ryan Gosling είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου, εκείνος θέλησε να υποστηρίξει δημόσια τις Gerwig-Robbie δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος μαζί με τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες σε μια χρονιά με τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν από τους συντελεστές της ταινίας χωρίς το ταλέντο, την τόλμη και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες θα ήταν μία συγκρατημένη έκφραση. Κόντρα σε όλες τις συνθήκες, έχοντας μόνο δύο άψυχες, λιτά ντυμένες και ευτυχώς χωρίς καβάλο κούκλες, μας έκαναν να γελάσουμε, να ραγίσουν τις καρδιές μας, να προχωρήσουν την κουλτούρα και να γράψουν ιστορία. Το έργο τους πρέπει να αναγνωριστεί μαζί με τους άλλους πολύ άξιους υποψήφιους. Έχοντας πει αυτό, είμαι τόσο χαρούμενος για την America Ferrera και τους άλλους απίστευτους καλλιτέχνες που συνέβαλαν με το ταλέντο τους στη δημιουργία αυτής της τόσο πρωτοποριακής ταινίας».

Γιατί το ζευγάρι δεν πραγματοποιεί κοινές δημόσιες εμφανίσεις

Σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram η Eva Mendes είχε εξηγήσει τι την ενώνει με τον Ryan Gosling γράφοντας: «Η μαγεία είναι αληθινή. Δεν συναντηθήκαμε στο πλατό. Η μαγεία ξεκίνησε πολύ πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή μαγεία που πιάστηκε στην κάμερα. Ευχαριστώ τον καταπληκτικό σκηνοθέτη Derek Cianfrance».

https://www.instagram.com/reel/Cqs6__vOg9-/

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένας από τους χιλιάδες ακολούθους της ηθοποιού έσπευσε να επισημάνει ότι δεν βλέπουν ποτέ το ζευγάρι μαζί στο κόκκινο χαλί γράφοντας: «Eva, θέλω να είμαι ειλικρινής αλλά πραγματικά ελπίζω η Barbie να περάσει τη σεζόν των βραβείων για να σε δούμε με τον Ryan. Ξέρω, είμαι εγωίστρια και μάλλον ονειροπόλα, αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να το ονειρεύομαι!».

Ακολούθησε η απάντηση της Eva Mendes: «Είσαι η καλύτερη! Τι ωραίο σχόλιο, ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνουμε τέτοια πράγματα μαζί. Όπως αυτές οι φωτογραφίες που ανεβάζω, νιώθω άνετα να τις ανεβάζω επειδή είναι ήδη διαθέσιμες».

Σε άλλο σχόλιο η Χολυγουντιανή σταρ εξήγησε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν μόνο μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας τους του 2012.

Πηγή κεντρικής: apimages.com