Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την οικογενειακή ζωή και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί μαζί της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την οικογενειακή ζωή και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί μαζί της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τη ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της. Η κομψή εμφάνιση, οι νέες φωτογραφίες του μωρού και η επιστροφή στη fitness ρουτίνα της. 

Δυναμικό comeback στα social media αλλά και στη δημόσια ζωή έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στις 5 Μαΐου 2023 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και έκτοτε απολαμβάνει την καθημερινότητα με την 7μηνών κόρη της. Φέτος η ίδια απέχει συνειδητά από την τηλεόραση καθώς έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του μωρού και όπως η ίδια έχει δηλώσει θα επιστρέψει στους δέκτες μας όταν νιώσει έτοιμη.

Η βραδινή έξοδος της Μαλέσκου μετά το «λιώσιμο» στην γυμναστική έδειξε ότι οι κόποι της αποδίδουν

Οι νέες φωτογραφίες της κόρης της

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά Ιnstagram-stories στα οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της. Στην πρώτη λήψη βλέπουμε την μικρούλα να τρώει στο καρεκλάκι της με girly outfit και φόντο το στολισμένο σπίτι τους.

Screenshot-2023-12-18-095601.png

Λίγο αργότερα η 34χρονη μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το νέο, custom-made μπουφάν της μικρής, δημιουργία μιας καλής της φίλης.

Screenshot-2023-12-18-105340.png

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την καθημερινότητα με το σύζυγό της

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το παρών σε κοσμικό event και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μιλώντας στο «Happy Day» και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και εξήγησε γιατί δεν τους βλέπουμε ποτέ μαζί σε βραδινές εξόδους.

«Επειδή έχουμε πολύ γεμάτο πρόγραμμα στην καθημερινότητά είμαστε και οι δύο πτώματα από την κούραση το βράδυ. Νομίζω δεν είμαστε party animals», είπε η 34χρονη on camera.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ζήλια με την έννοια την αρνητική. Στο κομμάτι της εμπιστοσύνης, είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας, αλλά πρέπει πάντοτε να είσαι πολύ προσγειωμένος. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά».

Σε mini συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια στον κομμωτή της είχε τονίσει: «Και εμένα μου λείπετε πάρα πολύ και μου λείπει η τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Θα γυρίσω όμως και θα γυρίσω έτοιμη και πολύ πιο ώριμη. Λίγο ακόμα, γιατί θέλω να περάσω χρόνο με την μικρούλα μου».

Απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή η 34χρονη είχε εξηγήσει: «Θα συνεχίσω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα κρατάμε για εμάς. Ειδικά για το κομμάτι του μωρού, ακόμα περισσότερο».

Η επιστροφή της παρουσιάστριας στη fitness ρουτίνα της

Εδώ και λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ξαναβρεί τη fitness ρουτίνα της, κάνοντας καθημερινές προπονήσεις. Ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η 34χρονη δεν σταμάτησε να γυμνάζεται, κάνοντας pilates και ασκήσεις κατάλληλες για εγκύους.

https://www.instagram.com/reel/C0EjEMTIF-F/

Οι τελευταίες της αναρτήσεις μέσα από το γυμναστήριο αποδεικνύουν πως η ίδια είναι πιο fit από ποτέ και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό η παρουσιάστρια είχε τονίσει: «Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ. Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν, προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

Πηγή κεντρικής: imaleskou