Η Ashley Park του Emily In Paris παρακολουθεί μαγικά στο Παρίσι με την Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Ashley Park του Emily In Paris παρακολουθεί μαγικά στο Παρίσι με την Έβελυν Καζαντζόγλου

Μία ιδιαίτερη έξοδος γεμάτη από αγαπημένα πρόσωπα.

Η σειρά Emily In Paris ήρθε στις ζωές μας το 2020 και εξελίχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix. Σίγουρα ένας βασικός λόγος είναι η Lily Collins, όμως μέσω εκείνης, γνωρίσαμε πολλούς άλλους χαρακτήρες με τους οποίους ταυτιστήκαμε και πλέον τους ακολουθούμε και στα social media.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η ηθοποιός Ashley Park που υποδύεται τη Mindy Chen, τη φίλη της Emily με την καταπληκτική φωνή.

https://www.instagram.com/p/CgvDPYsj9YB

Η Ashley Park, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Winnie Harlow στο Παρίσι

Η 30χρονη ηθοποιός βρέθηκε σε ένα κάλεσμα στο Παρίσι όπου ήταν και η δική μας, Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο της Paris Fashion Week για να παρακολουθήσει μερικά από τα πιο διάσημα fashion shows του πλανήτη για τη σεζόν S/S 23. Το εντυπωσιακό μοντέλο απαθανάτισε, λοιπόν, μία σκηνή στην οποία οι παρευρισκόμενες παρακολούθησαν μαγικά και η Ashley φαινόταν εκστασιασμένη.

Δίπλα της, ωστόσο, ήταν και η Winnie Harlow, το 28χρονο μοντέλο που πάσχει από λεύκη και έγινε γνωστό το 2014 ως διαγωνιζόμενη του 21ου κύκλου του ριάλιτι America’s Next Top Model.

Όσο για το Emily In Paris...

Η τρίτη σεζόν του Emily In Paris άρχισε γυρίσματα τον Ιούνιο του 2022 και ολοκλήρωσε τον Σεπτέμβριο. Η διάσημη πλατφόρμα, λοιπόν, έχει σκοπό να κάνει τη σειρά διαθέσιμη στο κοινό στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

«Ειλικρινά, θα ταξίδευα σε όλον τον κόσμο με αυτό αν μπορούσα. Αλλά το ένα πράγμα που θα ήθελα είναι να περπατήσω στους δρόμους όπου μπορώ να φοράω φλατ. Γιατί το να φοράς τακούνια… Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο επίπονο μπορεί να είναι στο Παρίσι. Κυριολεκτικά πήγαινα σε ποδίατρο κάθε εβδομάδα για να φτιάξω τα πόδια μου επειδή φορούσα τακούνια όλη την ώρα», είχε πει η Collins σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο στο The Tonight Show with Jimmy Fallon.