Με ένα Insta story η Χριστίνα Μπόμπα απέδειξε πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της Ελίνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα Insta story η Χριστίνα Μπόμπα απέδειξε πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της Ελίνα

Χριστίνα και Ελίνα Μπόμπα αποτελούν #sistergoals. Η δήλωση αγάπης της Χριστίνας και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Χριστίνα και Ελίνα Μπόμπα συγκαταλέγονται στα αδέρφια που μοιάζουν τόσο πολύ εμφανισιακά σαν να είναι δίδυμα. Οι δύο γυναίκες έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση αφού στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη στα καλά αλλά και στα δύσκολα.

Τα σκούρα καστανά μαλλιά, τα γαλάζια μάτια και τα κοινά χαρακτηριστικά του προσώπου είναι εκείνα τα στοιχεία που μας δυσκολεύουν να τις ξεχωρίσουμε.

H Χριστίνα Μπόμπα είναι η no1 fan της Ελίνας

Οι δύο αδερφές μοιάζουν τόσο πολύ εμφανισιακά σαν να είναι δίδυμες. Έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση αφού στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη στα καλά αλλά και στα δύσκολα. Η Ελίνα ζει στο Λονδίνο, ενώ τα καλοκαίρια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της όπου περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές ώρες η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα νέο Instagram-story, θέλοντας να συγχαρεί δημόσια τη μονάκριβη αδερφή της για την επικείμενη κυκλοφορία της νέας της ταινίας.

mpompa.jpg

«Τόσο περήφανη για σένα Ελίνα και τη νέα σου ταινία #proudsister», έγραψε η γνωστή influencer-επιχειρηματίας στη λεζάντα της φωτογραφίας.

elina5.jpg

Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz έχει ήδη το δικό της κοινό

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και στη Μαρία Ροδίτη η Ελίνα Μπόμπα είχε ομολογήσει: «Ήρθα στο Λονδίνο, γιατί ήθελα να ζήσω στο εξωτερικό, να δω καινούρια πράγματα, να ζήσω νέες εμπειρίες. Εδώ ένιωσα ελεύθερη και έτσι ξεκίνησα τη σχολή υποκριτικής και το method acting. Πλέον, κάνω courses, ενώ έχω και acting coach, με τον οποίο κάνω training συχνά, ιδιαίτερα όταν έχω να δουλέψω έναν ρόλο».

elina3.jpg

Για τη σχέση λατρείας με την αδερφή της, Χριστίνα, η ίδια είχε εξηγήσει: «Όταν ήμασταν μικρές, όπως όλα τα αδέλφια, έτσι κι εμείς είχαμε τους τσακωμούς μας. Αλλά ίσχυε ο «νόμος» που ισχύει για όλα τα αδέλφια: ότι, δηλαδή, μετά από 5 λεπτά δεν θυμόμασταν τίποτα και ήμασταν και πάλι αγαπημένες. Εγώ, βέβαια, ήμουν το μεγαλύτερο πειραχτήρι και ενοχλούσα την αδελφή μου. Η Χριστίνα ήταν πιο ήρεμη».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι στον κύκλο μου δεν είχα επαφή με μωράκια, μέχρι που γεννήθηκε η Αριάνα και η Φιλίππα, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι ενθουσιαζόμουν στην ιδέα των παιδιών. Από τότε, όμως, που ήρθαν στη ζωή μας οι μπουμπούκες αυτές, έχω δημιουργήσει μια άλλη σχέση. Είναι απλά έρωτας. Λιώνουμε όλοι».

https://www.instagram.com/reel/CljnttlKJlw/

Πηγή κεντρικής: chrismpo