Η throwback φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου είναι η απόδειξη πως μεγαλώνει πολύ όμορφα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η throwback φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου είναι η απόδειξη πως μεγαλώνει πολύ όμορφα
https://www.instagram.com/p/C2Kn6IyMnFF/

«Ένα σοβαρό throwback, σίγουρα 20 χρόνια πριν» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στη φωτογραφία της που βρήκαν οι followers της.

Την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου το ευρύ κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα και από την συμμετοχή της στα Κρυφά Μονοπάτια αλλά και τους Singles, ωστόσο από τότε έχει κάνει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές παραγωγές. Μάλιστα η ίδια μαζί με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη - με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2010 κι έχουν μια κόρη, την Ισμήνη - ίδρυσαν τη δική τους εταιρία παραγωγής, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλά εκδίδει και περιοδικά. Παράλληλα, λανσάρει και τη δική της συλλογή με ρούχα.

Μέσα σε όλα αυτά η Μαρία Κορινθίου παραμένει και μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Η μεσογειακή ομορφιά της είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει, ενώ όπως θα δεις μέσα από τη φωτογραφία που βρήκε ένας λογαριασμός στο Instagram ονόματι «greek ladies of arts and tv», κάνοντάς την tag, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει καθόλου - μόνο ως προς το κούρεμα αφού πλέον δεν έχει αφέλειες.

«Ένα σοβαρό throwback, σίγουρα 20 χρόνια πριν» έγραψε η ίδια αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία της από τα παλιά.

420203025_695521552665880_7638774892689267840_n.jpg

Ίσως σε αυτό έχει συμβάλλει το γεγονός πως η 44χρονη ηθοποιός τις περισσότερες φορές και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις επιλέγει να μην φοράει καθόλου μακιγιάζ, κάτι που δεν επιβαρύνει περισσότερο το δέρμα της.

Βέβαια, η ίδια σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως το «μυστικό» ομορφιάς της είναι ο διαλογισμός. «Το καθημερινό μυστικό ομορφιάς μου είναι ο διαλογισμός, ακόμα και αν το κάνω για πέντε λεπτά. Από τότε που ξεκίνησα διαλογισμό έχω ψυχική ηρεμία, γαλήνη, ξέρω ποια είμαι και τι θέλω» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Και δεν έχει άδικο η ηθοποιός, αφού όλοι έχουμε δει το πρόσωπό μας να «λάμπει» διαφορετικά όταν είμαστε χαρούμενοι κι έχουμε καλή ψυχολογία, εν αντιθέσει με τις στιγμές που μας κατακλύζουν διάφορα αρνητικά συναισθήματα.