O Αϊβάζης ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κορινθίου με στίχο του Σαμπάνη & ο Στέλιος Κρητικός «έλιωσε»

O Αϊβάζης ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κορινθίου με στίχο του Σαμπάνη & ο Στέλιος Κρητικός «έλιωσε»

«Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου», έγραψε στην Μαρία Κορινθίου ο Γιάννης Αϊβάζης για τα γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 30 Δεκεμβρίου η Μαρία Κορινθίου, η οποία κλείνει τα 44 της χρόνια. Στο πλευρό της έχει τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος βρήκε ακόμα μία αφορμή για να εκδηλώσει τα συναισθήματα του στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του, Ισμήνης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Δεκεμβρίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την αγαπημένη του. Στην εικόνα οι δυο τους χορεύουν αγκαλιασμένοι και χαμογελούν.

https://www.instagram.com/p/C1dHTtBN8gq/

Κάτω από την τρυφερή φωτογραφία, ο Αϊβάζης έγραψε «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου».

Η φράση «μόνο με εσένα» φυσικά μας θύμισε το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο υποθέτουμε ότι ο Γιάννης αφιερώνει στη Μαρία.

Τα σχόλια και οι καρδιές του Στέλιου Κρητικού

Κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού σχολίασαν φίλοι και fans, οι οποίοι έδειξαν να καμαρώνουν την υπέροχη σχέση του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου.

Ένας από τους χρήστες του Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο μου αρέσετε μαζί. Ένα γλυκό ζευγάρι... φτου σας.Να χαίρεστε την κούκλα σας», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Χρόνια της πολλά να την χαίρεσαι και την καμαρώνεις υγιής και ευτυχισμένη».

Το σχόλιο, όμως, που έκανε τη διαφορά ήταν εκείνο του Στέλιου Κρητικού, ο οποίος έδειξε την υποστήριξη και την αγάπη του στο ζευγάρι αφήνοντας δύο καρδιές.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-30-085410.png

Πώς γνωρίστηκε ο Αϊβάζης με την Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ζευγάρι 16 χρόνια και δημίουργησαν μαζί μία οικογένεια από έρωτα.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», ο Αϊβάζης γνώρισε την Κορινθίου στην Κύπρο. «Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"», είχε δηλώσει ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει «Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @yannisaivazis