Η κόρη των Αϊβάζη- Κορινθίου, Ισμήνη είναι σταρ του Tik Tok κι αυτό δεν κρύβεται

Η κόρη των Αϊβάζη- Κορινθίου, Ισμήνη είναι σταρ του Tik Tok κι αυτό δεν κρύβεται

Η Ισμήνη  Αϊβάζη είναι σταρ στο Tik Tok και πολύ καλά κάνει.

Στις 18 Νοεμβρίου, η Ισμήνη Αϊβάζη θα γίνει 16 ετών και θα γιορτάσει τα γενέθλιά της φυσικά μαζί με τη Μαρία Κορινθίου και τον μπαμπά της Γιάννη αλλά και με το αγόρι της.

https://www.instagram.com/p/Cwp6vlitX63/

Ο λογαριασμός της Ισμήνης στο Tik Tok δείχνει τον ενθουσιασμό της έφηβης κοπέλας.

Στο προφίλ της Isminou, η Ισμήνη ανεβάζει τα αγαπημένα της βίντεο με χορό και τραγούδι.

«Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί», έχει πει ο μπαμπάς της Ισμήνης.

Από τη μεριά της και η Μαρία Κορινθίου βλέπει την κόρη της να μεγαλώνει καθημερινά και έχει αναφέρει:

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας.

Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή.

Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο.

Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα».

Η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη κάνει καριέρα στο TikTok- Το viral video με τον μπαμπά της Γιάννη Αϊβάζη