Βασάλος & Fipster ταξίδεψαν στο Βερολίνο όμως η Βαλαβάνη γιορτάζει ένα χρόνο με τον Γρηγόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βασάλος & Fipster ταξίδεψαν στο Βερολίνο όμως η Βαλαβάνη γιορτάζει ένα χρόνο με τον Γρηγόρη της

Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster έκαναν ένα mini ταξίδι αναψυχής στη Γερμανία. Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους και οι αλλαγές στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ταξίδι-αστραπή στο Βερολίνο πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον κολλητό του φίλο, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

Ο πρώην παίκτης του Survivor εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και αποφάσισε να βρεθεί στη Γερμανία για χαλάρωση και ξέγνοιαστες στιγμές.

Βασάλος και Fipster «το ζουν» στο Βερολίνο

Οι δύο φίλοι έκαναν βόλτες στη δημοφιλή πόλη της βόρειας Ευρώπης, επισκέφθηκαν μουσεία και Instagram-mable spots και μοιράστηκαν αρκετά fun στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

vasalos12.jpg

Βασάλος-Fipster έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και φημίζονται για το πηγαίο τους χιούμορ. Όπως ήταν αναμενόμενο τα πειράγματα μεταξύ τους δεν άργησαν να έρθουν με τον Youtuber να σχολιάζει το post του 34χρονου γράφοντας: «Μόνος σου ήρθες βλέπω Βερολίνο».

sxolio1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι των δύο φίλων στο Βερολίνο.

O Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν πλέον κάτι να τους ενώνει στο Μπαλί

https://www.instagram.com/p/C2siNehLzpP/

«Καταλήγω ότι μου αρέσει η φάση εδώ στο Βερολίνο», έγραψε ο γνωστός Youtuber στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν από μερικές ημέρες στο κανάλι Raw στο Youtube και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor αλλά και για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στο Survivor o 34χρονος τόνισε: «Με πήραν τηλέφωνο δύο φορές και τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω για χρήματα γιατί αν έμπαινα, θα έμπαινε μέσα μου ο διάολος και θα πήγαινα. Το περιβάλλον και οι άνθρωποι που αγαπώ με συμβούλεψαν να μην πάω για τρίτη φορά. Τους άκουσα. Κάποιοι παίκτες έχουν πάρει 11.000 ευρώ την εβδομάδα. Εγώ θα ζητούσα 10.000, εδώ πέρα έχει πάρει ο κάθε πεθαμένος. Με τόσο reality που προσφέρω εκεί».

Για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε: «Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνει ζει ελεύθερα τον έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Στις 19 Ιανουαρίου 2023 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Αθήνα και στη νέα της καθημερινότητα. Οι φήμες για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο είχαν γίνει ολοένα και πιο έντονες, με την ίδια να κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Λίγους μήνες αργότερα η γνωστή αθλητικογράφος πραγματοποίησε ένα μεγάλο ταξίδι στη Χαβάη με την παρέα της και τον φημολογούμενο σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζούσε διακριτικά τον έρωτά του και μετά την επιστροφή του Βασάλου στην Ελλάδα (και την παραδοχή του χωρισμού), οι δυο τους ήταν πιο ελεύθεροι, συνεχίζοντας τις κοινές εξορμήσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

sxolio2.jpg

Πριν από λίγες ημέρες Βαλαβάνη-Μόργκαν πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σε γνωστό club της πρωτεύουσας ενώ δεν διστάζουν να σχολιάζουν ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd