Η Dua Lipa ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Romain Gavras είναι και πάλι ερωτευμένη με ηθοποιό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Dua Lipa ένα μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Romain Gavras είναι και πάλι ερωτευμένη με ηθοποιό

Η Dua Lipa μπορεί να χώρισε για να επικεντρωθεί στην καριέρα της, όμως η καρδιά δεν ακολουθεί τη λογική και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρέπει να το αποδεχτεί.

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν έγινε γνωστό μέσα από διάφορα δημοσιεύματα πως η Dua Lipa και ο Romain Gavras χώρισαν μετά από 8 μήνες σχέσης. Η pop star και ο σκηνοθέτης, όπως ανέφερε δημοσίευμα της The Sun αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς η Dua Lipa είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί στην καριέρα της, μιας και η κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της αναμένεται μέσα στη χρονιά.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που «έκλεψε» την καρδιά της Dua Lipa

Παρ' όλα αυτά, ο έρωτας δεν «ρωτάει» πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να έρθει και κάπως έτσι οι φήμες ότι η Dua Lipa είναι και πάλι ερωτευμένη φούντωσαν. Σύμφωνα λοιπόν, με πηγή της Page Six, η 28χρονη τραγουδίστρια και ο 33χρονος ηθοποιός Callum Turner δεν φλερτάρουν απλά, αλλά είναι «τρελοί» ο ένας για τον άλλο.

Η Dua Lipa και ο Callum Turner εθεάθησαν να χορεύουν σε ένα afterparty στο Los Angeles για την πρεμιέρα του σόου του Masters of The Air - όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός - το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, πυροδοτώντας έτσι τις εικασίες ότι πρόκειται για νέο ρομαντικό ειδύλλιο.

Παρόλο που είναι νωρίς, θεωρήθηκε πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική για να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αφού η Dua Lipa δεν έχει κάποια άλλη επαγγελματική σχέση με τη συγκεκριμένη σειρά. «Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει» ανέφερε η πηγή στην Page Six.

Εκτός πάντως, από την πολυαναμενόμενη πολεμική σειρά Masters of The Air, στην οποία είναι παραγωγός ο Tom Hanks και ο Steven Spielberg, ο Callum Turner πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή και στην τελευταία ταινία του George Clooney, The Boys in the Boat, ενώ στο παρελθόν είχε εμφανιστεί και στις δύο ταινίες του Fantastic Beasts.

Britain The Boys in the Boat screening
George Clooney and Callum Turner pose for photographers upon arrival at the screening of the film The Boys In The Boat, Sunday, Dec. 3, 2023, in London. (Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP)Invision

Η «στεναχώρια» του Κωνσταντίνου Βασάλου

Πιο πολύ από τον Romain Gavras με αυτά τα νέα απ' ότι φαίνεται στεναχωρήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος από το καλοκαίρι είχε δείξει την ιδιαίτερη συμπάθειά του απέναντι στην Dua Lipa.

Όλα ξεκίνησαν, αφού μαθεύτηκε ο χωρισμός του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το Survivor All Star. Σαν single ο ίδιος βλέποντας στο feed του στο Instagram την Dua Lipa έδειξε να ενδιαφέρεται γι' αυτήν και μάλιστα της έστειλε και μήνυμα μέσω της εφαρμογής για να γνωριστούν. Βέβαια, απάντηση δεν έλαβε αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς.

https://www.instagram.com/p/CzG3_QGNdTd/

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος περίμενε στωικά να χωρίσει από τον Romain Gavras για να την «διεκδικήσει», γι' αυτό και όταν έμαθε τα νέα του χωρισμού ενθουσιάστηκε.

https://www.instagram.com/p/Cy_mdYeLopJ/

Βλέποντας όπως όλοι μας, την είδηση ότι η Dua Lipa και ο Callum Turner είναι το νέο ειδύλλιο του Hollywood, δεν έκρυψε την απογοήτευσή αναρτώντας στα social media του την είδηση για την τραγουδίστρια, γράφοντας «OK! Aντίο Dua» μάλλον παίρνοντας απόφαση ότι δεν θα γίνει τελικά ζευγάρι με εκείνη.

Snapinsta.app_419169339_18321881557117700_8650161263568791322_n_1152.jpg