Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας: Ο γάμος τους, η 15χρονη κόρη Βικτώρια & το υπέροχο σπίτι τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας: Ο γάμος τους, η 15χρονη κόρη Βικτώρια & το υπέροχο σπίτι τους

O Τραϊανός Δέλλας γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Γωγώ Μαστροκώστα του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και το σπίτι τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες, στο σπίτι του Τραϊανού Δέλλα και της Γωγούς Μαστροκώστα επικράτησε γιορτινό κλίμα λόγω των γενεθλίων του πρώην ποδοσφαιριστή. Το δημοφιλές ζευγάρι μετρά περισσότερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και η αγάπη τους δυναμώνει ολοένα και πιο πολύ στο πέρασμα του χρόνου.

Γωγώ Μαστροκώστα: Οι τρυφερές ευχές στον σύζυγό της

Ο Τραϊανός Δέλλας γιόρτασε τα 48α γενέθλιά του τον Ιανουάριο και η Γωγώ Μαστροκώστα θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

gwgw_mastrokwsta1.jpg

«Χρόνια πολλά, σε αγαπώ», έγραψε η Γωγώ Μαστροκώστα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας γιορτάζουν τα 15α γενέθλια της κόρης τους με μια σπάνια photo

Στις 28 Μαΐου 2010 Δέλλας-Μαστροκώστα επισφράγισαν τον μεγάλο έρωτά τους με ένα παραμυθένιο γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου και λίγο αργότερα βάπτισαν την μονάκριβη κόρη τους η οποία πήρε το όνομα «Βικτώρια».

https://www.instagram.com/p/BtStLfYFYTP/

Το 2008 η γνωστή τηλεοπτική γυμνάστρια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, δύο ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε «βράχος» στη μεγάλη μάχη που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον καρκίνο και η 53χρονη είχε αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό με μια συγκινητική δήλωση: «Κι ας μην είχα μαλλιά, κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και εξομολογήθηκε: «Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο».

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει. Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», είχε δηλώσει η Γωγώ Μαστροκώστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το υπέροχο σπίτι τους στα νότια προάστια

Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους και προφυλάσσει την κόρη του από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι τρεις τους ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία σε ένα πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Ελληνικό.

https://www.instagram.com/p/CJYl5IoF_kg/

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Γωγώ Μαστροκώστα μας έχει δείξει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/B6v3SU2llzr/

Στο κέντρο του σαλονιού δεσπόζει ένας μεγάλος λευκός καναπές στον οποίο φωτογραφίζεται συχνά η 53χρονη.

https://www.instagram.com/p/BpAR4SCln_d/

Το πέτρινο τζάκι, τα μαξιλάρια και μερικά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς τη minimal αισθητική του χώρου.

dellas2.jpg
https://www.instagram.com/p/BOcLx4pBeya/
https://www.instagram.com/p/BdJM1iqlICf/
https://www.instagram.com/p/BgGsmcMldgJ/

Πρόσφατα η Γωγώ Μαστροκώστα και η 15χρονη κόρη της πόζαραν στον φακό και μας χάρισαν ένα υπέροχο στιγμιότυπο. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η Βικτώρια Δέλλα έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει και στους δύο γονείς της.

dellakori.webp

Πηγή κεντρικής: gogomastro