Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας γιορτάζουν τα 15α γενέθλια της κόρης τους με μια σπάνια photo

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας γιορτάζουν τα 15α γενέθλια της κόρης τους με μια σπάνια photo

H Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έχουν μεγάλη αδυναμία στην 15χρονη Βικτώρια. Οι τρυφερές ευχές και οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι του Τραϊανού Δέλλα και της Γωγούς Μαστροκώστα αφού σαν σήμερα πριν 15 χρόνια υποδέχθηκαν την κόρη τους και έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Στις 28 Μαΐου 2010 το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του με έναν παραμυθένιο γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου ενώ λίγο αργότερα βάπτισε την μονάκριβη κόρη τους η οποία πήρε το όνομα «Βικτώρια».

H τρυφερή ανάρτηση του Τραϊανού Δέλλα για τα 15α γενέθλια της κόρης του

Στις 8 Δεκεμβρίου 2008 η Γωγώ Μαστροκώστα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της και έκτοτε ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι ένας από τους αγαπημένους της.

Πριν λίγες ώρες ο Τραϊανός Δέλλας έκανε μια νοσταλγική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με αφορμή τα 15α γενέθλια της κόρης τους. Ο 47χρονος μοιράστηκε ένα επικό #throwback στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές με την μικρή Βικτώρια και μας μετέφερε πίσω στο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/C0laOyFMJG8/

«Πώς περνούν τα χρόνια…..έγινες 15 σαν χτες μου φαίνεται που ήσουν όπως στην φωτογραφία. Χρόνια πολλά κορίτσι μου, πολύχρονη! Σ´αγαπώ πολύ», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το 2020, η κόρη του ζευγαριού είχε γιορτάσει τα 12α γενέθλιά της και η Γωγώ Μαστροκώστα της είχε ευχηθεί δημόσια με ένα πολύ γλυκό Instagram post.

https://www.instagram.com/p/CIiGlPglmMY/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» η 53χρονη ομολόγησε: «Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο».

Η γνωστή τηλεοπτική γυμνάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της καθώς δύο ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει. Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», είχε δηλώσει η Γωγώ Μαστροκώστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη. Tο μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου».

https://www.instagram.com/p/CTA1JYXiTkk/

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε «βράχος» στη μεγάλη μάχη που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον καρκίνο και η 53χρονη είχε αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό με μια συγκινητική δήλωση: «Κι ας μην είχα μαλλιά, κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου».

Oι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Η 15χρονη Βικτώρια αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία των γονιών της και δεν είναι λίγες οι φορές που το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται στα social media τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: gogomastro