Η συμβουλή του Αρναούτογλου στην Καινούργιου για την κόντρα της με τον Κωνσταντάρα ήταν η πιο σωστή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η συμβουλή του Αρναούτογλου στην Καινούργιου για την κόντρα της με τον Κωνσταντάρα ήταν η πιο σωστή
https://www.instagram.com/p/Bvzql0on2sj/

Τα αιχμηρά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσαν, έκαναν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τοποθετηθεί με τον τρόπο που έπρεπε.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να μπήκε ευχάριστα για τους πιο πολλούς, για την Κατερίνα Καινούργιου όμως φαίνεται πως ξεκίνησε λίγο περίεργα, με μια μικρή εξομολόγηση που «ανάγκασε» το κοινό να γίνει μάρτυρας μιας νέας τηλεοπτικής κόντρας ανάμεσα σε εκείνη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η συμβουλή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Εκεί λοιπόν, που αρκετοί αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να πει δημόσια την αρνητική γνώμη που έχει για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιφέροντας όπως ήταν φυσικό και την δική του αντίδραση αλλά και ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ και συζητήσεις στα πάνελ με θέμα αυτή τη νέα κόντρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 έκανε την πιο σωστή τοποθέτηση, δίνοντας μια συμβουλή στην παρουσιάστρια αλλά και γενικότερα.

«Χθες η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία επίθεση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Δεν κατάλαβα τι έχει γίνει, προφανώς κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Εγώ την Κατερίνα την έχω σαν κόρη μου, είχε έρθει 17-18 χρονών σαν ρεπόρτερ στο πρωινό. Την έχω στην καρδιά μου, γιατί είναι πολύ γλυκό πλάσμα και δεν ξεχνάει, πολύ σημαντικό αυτό. Με τον Λάμπρο έχουμε μία πάρα πολύ ωραία τυπική σχέση. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγουν τα παιδιά είναι αυτές οι δημόσιες καταγγελίες. Αν μπορεί αυτό η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή να το προσπεράσει.Όλοι πέσαμε κάποια στιγμή σε αυτά τα σφάλματα. Κάποιος σου επιτίθεται, άλλος σε τσιγκλάει επίτηδες, σου βάζουν το φυτίλι γιατί είναι στην απ’ έξω, στην αφάνεια δεν τους δίνει κανείς σημασία. Σου λέει: θα πετάξω εγώ τη βόμβα κι αν σκάσει, καλώς» είπε ο παρουσιαστής.

https://www.instagram.com/p/BvzrKS4hzW3/

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό είναι κατακριτέο από μένα πάρα πολύ. Κάνε μία συνέντευξη και δωσ’ το, ρε φίλε, αν θέλεις. Την ώρα που κάνεις εκπομπή όμως δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα. Και ξαναλέω: όλοι το έχουμε κάνει, όλοι έχουμε καταχραστεί τον τηλεοπτικό αέρα κάποια στιγμή. Καλό είναι να συγκρατούμε την όλη ιστορία και να μην το κάνουμε. Δώσε μία συνέντευξη και πες το, εάν υπάρχει κάτι. Δεν μπορώ όμως εγώ, την ώρα που παρακολουθώ ένα πρόγραμμα επειδή θέλω να ψυχαγωγηθώ, να αρχίσω να ακούω τα προσωπικά σου και μετά να απαντάει ο άλλος. Δεν το λέω προσωπικά στην Κατερίνα, γενικά μιλάω».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου, αφού εκείνη ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο πλευρό του κι αυτό δεν ξεχνάει να το αναφέρει μέχρι και σήμερα. Γι' αυτό και ο ίδιος κάθε φορά που μιλάει για εκείνη, χρησιμοποιεί πολύ γλυκά λόγια.

«Την εκτιμώ. Ήρθε μωρό στο πρωινό. Από τους λίγους που λένε για το πώς ξεκίνησαν και τι πορεία έκαναν. Ήρθε σαν μαθητευόμενη. Η Κατερίνα είναι από τους λίγους που θυμάται τι αγώνα κάναμε για να βγει η εκπομπή. Την εκτιμώ που το λέει» είχε αναφέρει ο ίδιος στο The 2night show, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έκανε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα.

Ωστόσο, έχοντας διαγράψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν γινόταν να μην τοποθετηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο, λέγοντας δηλαδή τα «σύκα σύκα» και τη «σκάφη σκάφη», αφού ειδικά τη φετινή σεζόν οι τηλεοπτικές κόντρες ανάμεσα στα πρόσωπα της τηλεόρασης είναι πολλές και δεν είναι αυτός ο σκοπός των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Τι συνέβη ακριβώς;

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, την 1η Φεβρουαρίου, ύστερα από ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, που έκλεινε με την τοποθέτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα σχετικά με τον ντόρο που προκάλεσε το γεγονός πως η εκπομπή της Φαίης Σκορδά - στην οποία και συμμετέχει - προβλήθηκε κανονικά αυτή την εβδομάδα, παρά το γεγονός πως εκείνη απουσίαζε λόγω του πένθους από τον θάνατο του μπαμπά της, είπε τις σκέψεις της ή καλύτερα την άποψή της για τον δημοσιογράφο, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή.

Φαίη Σκορδά: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Δημήτρης - Όλες οι φορές που «μίλησε» για εκείνον

«Μιλάει ο άνθρωπος που ανοίγει καθημερινά έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που το λέω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα… ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα» ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ίσως σε όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης ένας πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή. Γι' αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω» είπε ολοκληρώνοντας την σκέψη της, που απ' ότι φάνηκε ήθελε καιρό να εκφράσει - από την κόντρα της με την Φαίη Σκορδά που προκλήθηκε μετά από ένα ξέσπασμά της κατά τη διάρκεια πάλι του Super Κατερίνα, στην οποία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε πάρει ξεκάθαρα θέση υπερ της Φαίης Σκορδά.

Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου στο ξέσπασμα κατά της Σκορδά και το σωστό σχόλιο της Κορομηλά