Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε Νικολούλη στον Σκαραβαίο και ο Γιάννης Τσορτέκης ο αγαπημένος του κοινού

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε Νικολούλη στον Σκαραβαίο και ο Γιάννης Τσορτέκης ο αγαπημένος του κοινού

Ο ενθουσιασμός της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιάννη Τσορτέκη στον Σκαραβαίο, τη νέα αστυνομική σειρά του Alpha που έκανε πρεμιέρα χθες και στην ουσία διαδέχθηκε τον Γιατρό. 

Η αστυνομική σειρά Σκαραβαίος, αναμενόταν εδώ και καιρό και στην ουσία ήταν η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην οποία ο Γιάννης Τσορτέκης μετά την πολύ σημαντική του συμμετοχή στον Maestro και στο Αυτή η νύχτα μένει, είχε τον πρώτο ρόλο. Ο ηθοποιός λατρεύτηκε από το Twitter, ενώ το κοινό παρατήρησε δύο μικρά λάθη στην πρεμιέρα που ο Έτερος Εγώ και το Φως στο Τούνελ κυριάρχησαν.

Ο Τσορτέκης διαδέχθηκε τον Μαρκουλάκη με τον καλύτερο τρόπο

Η αστυνομική σειρά Σκαραβαίος, πήρε τον τίτλο της από το αυτοκίνητο τύπου σκαραβαίος που οδηγεί ο αστυνομικός στο επάγγελμα Μάρκος Αλεξίου που τον υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Στην ουσία αυτή η σειρά αντικατέστησε τον Γιατρό με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μετά το τέλος του πρώτου του κύκλου.

Και η νέα σειρά φάνηκε εξαρχής πως βαδίζει στα χνάρια της επιτυχίας της προηγούμενης σειράς. Ωραίο καστ, ωραία σκηνοθεσία, με αρκετό ύφος από Έτερος Εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια και έναν αρκετά ροκ αστυνομικό που υποδύεται υπέροχα ο Γιάννης Τσορτέκης. Ο οποίος δεν μας εκπλήσσει για το πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι. Μας το έδειξε στον Maestro, μας το έδειξε επίσης και στο «Αυτή η νύχτα μένει» πέρισυ στον Alpha.

https://www.instagram.com/reel/C2r2Vjes4Ot/

Και μία ακόμη εκπομπή όμως ήταν εντός της σειράς, αφού η Κωνσταντίνα Μιχαήλ υποδύθηκε μία παρουσιάστρια εκπομπής που εξιχνιάζει εγκλήματα και απήχθη από έναν εγκληματία ο οποίος την είχε βάλει στο στόχαστρο.

Δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν οι Twitterάδες ότι η ομοιότητα με το Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Αποθέωση εις διπλούν και για τον πρωταγωνιστή και ο εντοπισμός δύο μικρών λαθών. Αλλά κυρίως μία απορία: Ένα κάπως πρόωρο μοντάζ στο τέλος, έκανε το πρώτο επεισόδιο να είναι μικρότερης διάρκειας.

Πάντως η Ναταλία Γερμανού η οποία είχε φιλοξενήσει το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της τον ηθοποιό, είχε να πει τα καλύτερα με σχόλιό της για την πρεμιέρα.

natalia.jpg

Πάντως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε χθες την τιμητική της, γιατί εκτός από τον guest ρόλο στην πρεμιέρα του Σκαραβαίου, την είδαμε ξανά στην επανάληψη της σειράς Εθνική Ελλάδος, μία από τις καλύτερες σειρές του πρώην Mega, η οποία παίζει ξανά.

https://www.instagram.com/p/C2SSiREoV9E/