Ο Έρωτας Φυγάς έκανε πρεμιέρα με σχόλια λατρείας, μία δολοφονία & την ευχή της Ναταλίας Γερμανού

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Έρωτας Φυγάς έκανε πρεμιέρα με σχόλια λατρείας, μία δολοφονία & την ευχή της Ναταλίας Γερμανού

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου και τα αδημοσίευτα πλάνα από τα γυρίσματα, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι της αρχής στην νέα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 του Έρωτα Φυγά. 

Έκανε δυναμικό comeback ο Έρωτας Φυγάς στο νέο του κανάλι και στην ουσία, στη δεύτερη φετινή του πρεμιέρα. Τα σχόλια του Twitter για την πλοκή και την μετακόμιση στον ΑΝΤ1 ήταν αποθεωτικά, με λατρεία για Ζούνη και Ζαλμά, αλλά και λύπη για τη δολοφονία της συζύγου του Κοντογιάννη. Αίσθηση έκανε όμως η συγκινητική ανάρτηση της πρωταγωνίστριας της σειράς, Ντάνης Γιαννακοπούλου με τα λόγια της και τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού η οποία εξελίσσεται σε φαν της σειράς.

«Αυτή η σειρά ταλαιπωρήθηκε και άνθισε κόντρα στα προγνωστικά»

Καταρχάς δύο επισημάνσεις για τη χθεσινή δεύτερη φετινή πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά στην νέα του τηλεοπτική στέγη, στον ΑΝΤ1. Είδαμε μία διαφορά στην εικόνα με πιο ζωντανή απόδοση στα χρώματα και ένα καλομονταρισμένο επεισόδιο. Η ανανέωση και σε πρακτικό επίπεδο ήταν ορατή. Κατά τα λοιπά όλα κύλησαν στο καστ όπως τα ξέραμε.

Για την πλοκή σε είχα ήδη ενημερώσει. Η μετακόμιση της Αλεξάνδρας με τον Μάρκο στο νέο τους σπίτι, προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι»: Ο γάμος σε απόσταση του Καρυστινού και η εξήγηση για τον Έρωτα Φυγά

Κανείς δεν καταλαβαίνει πως ο Ιάσονας το έκανε με χαρά. Το υπερσιπ ζευγάρι, της σειράς για τους φανς, δηλαδή η Πέμη Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς οι οποίοι συνεχίζουν τις κρυφές τους επικοινωνίες, παραμένουν ερωτευμένοι. Το Twitter έκανε Νο2 trend τη σειρά και αποχαιρέτησε με αγάπη τη Φωτεινή και σύζυγο του Κοντογιάννη που χθες δολοφονήθηκε. Ο Κοντογιάννης θα τον εκμεταλλευτεί αυτό τον θάνατο.

Θα ρίξει στάχτη στα μάτια του Στέφανου λέγοντας πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τη Μαργέτα. Αλλά ο Στέφανος μέσα του γελά με την απάτη, γιατί ξέρει πως η Μαργέτα ζει. Τότε είναι που θα τον υποψιαστεί. Εκείνη ποτέ δεν του αποκάλυψε πως αυτός την έριξε στο ποτάμι. Θα δεις πως θα το ανακαλύψει μόνος του.

Στα tweets φάνηκε πως κάποιοι νοστάλγησαν και τη σειρά «Μετά τη φωτιά» του ΑΝΤ1 η οποία κόπηκε αιφνιδίως για να πάρει τη θέση της ο Έρωτας Φυγάς.

Κατά τα λοιπά, η πρωταγωνίστρια της σειράς Ντάνη Γιαννακοπούλου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επανεκκίνηση της σειράς. Μας παρουσίασε κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τις συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο μιλώντας για κόντρα στα προγνωστικά και ταλαιπωρία: «Την αγαπώ πολύ αυτή την σειρά. Ίσως γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ, ίσως γιατί άνθισε κόντρα στα προγνωστικά, ίσως γιατί την αγαπήσατε πολύ εσείς, ίσως γιατί με "μεγάλωσε". Ξεκινάμε σήμερα λοιπόν, ξανά, αλλά με μεγαλύτερη χαρά, περίσσιο ενθουσιασμό και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την τύχη της. Σήμερα, στον ΑΝΤ1ΤV στις 21.00! Και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή! Από εμένα, μια τεράστια αγκαλιά! Περιμένω εντυπώσεις».

https://www.instagram.com/p/C2PY6eWNugp/

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε τις ευχές της και έδειξε την ευγένειά της. Ίσως και την αγάπη της για τη σειρά. Το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Να υποστηρίζει δηλαδή και σειρές και ηθοποιούς που δεν ανήκουν στον Alpha. Αυτονόητο θα μου πείτε. Δεν είναι για όλους, η συναδελφική αλληλεγγύη αυτονόητη, θα σου απαντήσω.

erotasnatalia.jpg