Λίγο πριν το φινάλε στο «Αυτή η νύχτα μένει» Καρβούνη και Τσορτέκης έγιναν τα είδωλα της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν το φινάλε στο «Αυτή η νύχτα μένει» Καρβούνη και Τσορτέκης έγιναν τα είδωλα της σειράς

Μετά τον Βασίλη Μπισμπίκη και ένας ακόμη ηθοποιός από το  «Αυτή η νύχτα μένει» πηγαίνει στον Σασμό. 

Είναι άξιο σχολιασμού, αλλά λίγο πριν το τέλος της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» το κοινό βλέπει τα καλύτερα σεναριακά και υποκριτικά επεισόδια από την αρχή της σεζόν. Η Κόρα Καρβούνη και ο Γιάννης Τσορτέκης λατρεύτηκαν για μία ακόμη φορά στο Twitter, ενώ δύο ηθοποιοί της σειράς μετακομίζουν στον Σασμό.

Η καταστροφή πριν τον επίλογο

Η αλήθεια είναι πως η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που στηρίχτηκε ως ιδέα στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, άργησε να βρει τον δρόμο της. Τα πρώτα επεισόδια και η αργή πλοκή τους της στέρησαν αυτό που άξιζε. Εδώ και δύο μήνες όμως το κοινό αναγνώρισε την αξία της, κυρίως για το σπουδαίο υποκριτικά καστ της.

https://www.instagram.com/reel/CuVJtdJAZm8/

Λίγο πριν δούμε το δραματικό φινάλε με την τελική αναμέτρηση του Στρατή και του Χρήστου, των ορκισμένων εχθρών του Αγρινίου με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, χθες για μία ακόμη φορά δύο άλλα ζευγάρια έγιναν τα είδωλα των φανς.

https://www.instagram.com/p/CuaMPaJrM2h/

H τελευταία σκηνή στο «Αυτή η νύχτα μένει» θα σου θυμίσει τον Γιάννη Μπέζο και το: «Ήσουν απών Σήφη»

Καταρχάς ο Πόντικας και η Μυρτώ που επιτέλους έγιναν ζευγάρι. Νίκος Απέργης και η Αναστασία Τσιλιμπίου ανήκουν στις ωραίες εξαιρέσεις της σειράς.

pontikas.jpg

Αλλά η Κόρα Καρβούνη ως Νίτσα και ο Γιάννης Τσορτέκης ως Γιώργης αποτελούν ίσως ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που έχουμε δει τη φετινή χρονιά γενιά στην Tv. Το ζευγάρι παλεύει ανάμεσα στις δυσκολίες να μείνει μαζί και ο τρόπος που χειρίζονται με τις σιωπές τους τους ρόλους τους είναι σχεδόν ανατριχιαστικός. Για Όσκαρ και οι δύο όπως λέει το Twitter.

Σύμφωνα με την φημολογία των ημερών, εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση για τον Σασμό, ένας ακόμη ηθοποιός ετοιμάζεται να μετακομίσε από το Αγρίνιο στην Κρήτη και αυτός είναι ο Γιάννης Εγγλέζος

bisbikis.jpg