«Χρόνια πολλά» σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της είπε η Ράνια Θρασκιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Χρόνια πολλά» σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της είπε η Ράνια Θρασκιά

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα έτσι στηριζόμουν πάνω του. Και ούτε μια φορά, δεν με άφησε να πέσω, να νιώσω μόνη ή αβοήθητη».

Χαρμόσυνο κλίμα επικρατεί στην οικογένεια της Ράνιας Θρασκιά αφού ο πολυαγαπημένος της αδερφός, Γιάννης, γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Η Ράνια Θρασκιά ευχήθηκε στον αδερφό της με ένα πολύ γλυκό post

Πριν από λίγες ώρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του αδερφού της, Γιάννη. Η 49χρονη μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία με τον εορτάζοντα, την οποία συνόδευσε με μερικά λόγια αγάπης.

https://www.instagram.com/p/C27GNuWA-Bp/

«Καλοκαίρια και χειμώνες, πόσες ευτυχισμένες στιγμές μετράμε αδερφάκι μου. Ανεμελιά, γέλια, εκδρομές, ταξίδια, μουσικές, ομορφιά! Και άλλα, δύσκολα... Απογοητεύσεις, ματαιώσεις, στεναχώριες, απώλειες και ναυάγια. Όλα μαζί, χέρι χέρι, δάκρυ δάκρυ, αγκαλιές παρηγορητικές. Πάντα είσαι η δύναμή μου, πάντα δίνεις αξία σε ότι συμβαίνει στη ζωή μου, πάντα με βοηθάς να αντέξω όταν λυγίζω, πάντα στο βλέμμα σου μεγεθύνεται ότι καλό κάνω ή πετυχαίνω. Προχωράς στη ζωή σου, εξελίσσεται, μεγαλώνεις και μαζί μεγαλώνει η καλοσύνη σου, η ευφυΐα σου, η όρεξή σου να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις. Σε θαυμάζω όπως και τα ανιψάκια σου και σ' αγαπάμε πιο πολύ από όσο οι λέξεις μου μπορούν να εκφράσουν. Και σήμερα που έχεις τα γενέθλιά σου, έχουμε για σένα αμέτρητες ευχές. Μέχρι του χρόνου. Μέχρι τα 100. Μέχρι την αιωνιότητα. Μέχρι εκεί που φτάνει η αγάπη (μου). Χρόνια πολλά Γιωργάκη!!!».

https://www.instagram.com/p/B_UVGT0DQne/

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η βουλευτής είχε γράψει για τον αδερφό της: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα έτσι στηριζόμουν πάνω του. Και ούτε μια φορά, δεν με άφησε να πέσω, να νιώσω μόνη ή αβοήθητη. Ξέρει όλα μου τα λάθη, όλα μου τα σκοτάδια και όμως δεν έχει πάψει λεπτό να πιστεύει σε μένα... Είναι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος που ξέρω, είναι η ψυχή του γεμάτη καλοσύνη, είναι δυνατός και θαρραλέος, έχει πάθος για ότι κάνει, είναι ο καλύτερος θείος που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου και σήμερα γιορτάζει. Και εγώ έχω μια καρδιά γεμάτη ευχές για σένα Γιωργάκη μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου πριν από σένα, αφού όταν γεννήθηκα ήσουν ήδη εκεί... Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα αδερφάκι μου».

Η selfie της Ράνιας Θρασκιά με strapless μαγιό στο Instagram και το μήνυμα

+ 5 celebrities που μας έχουν δείξει τον αδερφό τους

Aθηνά Οικονομάκου

Σε αρκετές συνεντεύξεις της η Αθηνά Οικονομάκου έχει αναφερθεί στους γονείς της και τον αδερφό της, Νικήτα, οι οποίοι μένουν μόνιμα στη γενέτειρά της, το Γύθειο.

oikonomakou.webp

Για την σχέση με τον αδερφό της η ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

https://www.instagram.com/p/Bbpd_xaHnR-/

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ποζάρει πολλές φορές μαζί με τον αδερφό της, Γιάννη και τη νύφη της, Ελίνα. Tα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους Μίνας στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μετά τον χαμό της μαμάς τους στηρίζουν τον μπαμπά τους, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

xristidou.jpg

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία… Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Χρηστίδης για την αδερφή του.

Δούκισσα Νομικού

Η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την υπέροχη σχέση που έχει με τον αδερφό της, Νικήτα Νομικό αλλά και τους γονείς τους, Νίκο και Ούρσουλα.

nomikou.webp

Μιλώντας για τον γάμο του αδερφού της η Δούκισσα Νομικού είχε εξομολογηθεί: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

nomikos2.webp

Κατερίνα Καινούργιου

Η «KatKen» έχει μια αξιοζήλευτη σχέση με τον αδερφό της, Πάνο και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί του ή επισκέπτεται τα καταστήματά του για να τον στηρίξει.

kainourgiou.jpg

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε ο Πάνος Καινούργιος είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την Κατερίνα Καινούργιου δηλώνοντας: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Ήμουν πάντα εκτός και δεν μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα, ναι, είμαι. Είμαι δύο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικρότεροι, τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο. Μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της Κατερίνας. Δεν έχει τύχει. Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε «Έλενα» γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν «έλα, Έλενα, τι κάνεις;» και γελάγανε και το κλείνανε».

Ελένη Μενεγάκη

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες. Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και ο Θοδωρής είναι πλέον επικεφαλής στο management του ξενοδοχείου που διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος με την παρουσιάστρια στην Άνδρο.

misokalos.jpg

«Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου… αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου! Σ’ αγαπάμε», είχε γράψει παλαιότερα η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGvIjyQp1Lq/

Πηγή κεντρικής: raniathraskia