Αντίθετα με την κόρη του Paul Walker, ο αδερφός του προσπερνά τη μέρα που «έφυγε» ο αδερφός του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αντίθετα με την κόρη του Paul Walker, ο αδερφός του προσπερνά τη μέρα που «έφυγε» ο αδερφός του
@paulwalker

10 χρόνια πέρασαν από τότε που ο ηθοποιός των Fast and Furious πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. H κόρη του, Meadow, τίμησε την μνήμη του με ένα κοινό τους βίντεο, όμως ο αδερφός του ο Cody προτίμησε να την προσπεράσει.

Ήταν 30 Νοεμβρίου το 2013 όταν ο ηθοποιός Paul Walker έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια, σκορπίζοντας τη θλίψη και στην οικογένειά του αλλά και στους χιλιάδες fans του σίκουελ των Fast and Furious. Τραγική ειρωνεία τότε, ότι ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από μια σφοδρή σύγκρουση που είχε με το σπορ αμάξι του, ενώ στη σειρά ταινιών Fast and Furious υποδυόταν τον master στους παράνομους αγώνες δρόμου.

https://www.instagram.com/p/CxGSvTvgq7P/

Η ανάρτηση της 25χρονης κόρης του

Πίσω του ο χολιγουντιανός σταρ άφησε τότε την 15χρονη τότε κόρη του, τη Meadow, την οποία είχε αποκτήσει με την πρώην κοπέλα του Rebecca Soteros. Mάλιστα, το 2015, η Meadow ήταν που εγκαινίασε το Ίδρυμα Paul Walker, το οποίο υπόσχεται να «συνεχίσει να κάνει τη δουλειά που ξεκίνησε ο Paul», σύμφωνα με τον ιστότοπο του οργανισμού, προσφέροντας υποτροφίες σε φοιτητές που μελετούν τη θαλάσσια βιολογία.

Η Meadow, πάντως δεν ξέχασε ποτέ τον μπαμπά της και την αγάπη που του είχε και γι' αυτό 10 χρόνια μετά την απώλειά του, η ίδια έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση δημοσιεύοντας ένα κοινό τους βίντεο από κάποια γενέθλιά του που του εύχεται και τον αγκαλιάζει τρυφερά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του.

«10 χρόνια χωρίς εσένα...Σ' αγαπάω πάντα» έγραψε η 25χρονη.

https://www.instagram.com/reel/C0RsGmTLWHy/

Το 25χρονο μοντέλο και ηθοποιός αντίστοιχα είχε κάνει επίσης μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram της στις 12 Σεπτεμβρίου, που κανονικά ο μπαμπάς της θα γιόρταζε τα 50α γενέθλιά του, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον φύλακα άγγελο μου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη, την καθοδήγηση, τη φιλία, τον ήλιο και που με μεγάλωσες να βλέπω όλη την ομορφιά του κόσμου. Είσαι η πιο ευγενική, ταπεινή, γενναιόδωρη και τρυφερή ψυχή που ξέρω. Μου έμαθες σε μικρή ηλικία να φέρομαι πάντα σε όλους με σεβασμό, να κάνω το καλό και να φροντίζω τον πλανήτη μας. Σε αγαπώ και μου λείπεις κάθε μέρα».

https://www.instagram.com/p/CxFYxFootJp/

Ο αδερφός του Paul Walker θέλει να τιμά τη μνήμη του αλλά προτιμά να στέκεται σε άλλη ημερομηνία

Ο 35χρονος Cody είναι ο μικρός αδερφός του Paul Walker και μάλιστα του μοιάζει και καταπληκτικά μεγαλώνοντας. Σε αντίθεση βέβαια με την ανιψιά του που θυμάται τον μπαμπά της εκείνη τη μέρα, ο Cody προτιμά να μην δίνει έμφαση σε αυτή και εξήγησε στο People τον λόγο.

https://www.instagram.com/p/CbbBUGGvxYd/

Χαρακτηριστικά είπε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, η ημερομηνία στην οποία μένω περισσότερο κάθε χρόνο είναι τα γενέθλιά του. Ίσως αυτό είναι περισσότερο ο μηχανισμός μου που χρησιμοποιώ. Προφανώς, γνωρίζω πολύ καλά την 30η Νοεμβρίου, αλλά δεν είναι η μέρα που επιλέγω να σταθώ. Συγκεντρώνομαι περισσότερο στις 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί είναι που εγώ, η οικογένειά μου, οι στενοί φίλοι, προσεγγίζουμε όλοι ο ένας τον άλλον».

https://www.instagram.com/p/B2URAPznxyk/

Ο Cody λοιπόν, επιλέγει να μνημονεύει τη ζωή του αδελφού του κι όχι τον θάνατό του, ενώ του αρέσει επίσης, να ακούει ιστορίες για το πώς η δουλειά του Paul στη μεγάλη οθόνη επηρέασε τους θαυμαστές του κατά την περιοδεία του στον κόσμο με το FuelFest - live εκδηλώσεις αυτοκινήτων που δωρίζουν ένα μέρος των εσόδων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση του εκλιπόντος αδελφού του, Reach Out WorldWide.

Ο Cody είπε επίσης στο PEOPLE ότι το ROWW είναι ένα σημαντικό μέρος της κληρονομιάς του αδερφού του, αφού εκείνος δεν ήθελε όσο ζούσε να προσφέρει μόνο υπογράφοντας επιταγές για λόγους δημοσίων σχέσεων, ήθελε να βοηθάει τον κόσμο με πράξεις.

«Μου είπε "Όχι, θέλω να μπω εκεί και θέλω να βοηθήσω. Δεν θέλω να είμαι μέρος κάποιας μεγάλης παλιάς εκστρατείας δημοσίων σχέσεων ή κάτι τέτοιο. Θέλω να πάω στην Αϊτή. Θέλω να πάω να βοηθήσω τους ανθρώπους εκεί. Θέλω να πάω στη Χιλή. Θέλω να πάω στις Φιλιππίνες και θέλω να βοηθήσω» θυμήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο 35χρονος.

Ο γάμος της Meadow και η άμβλωση

Το 2021 η κόρη του Paul Walker ανακοίνωσε τον γάμο της με τον αγαπημένο της Louis Thornton-Allan μέσα από τα social media: «Είμαστε παντρεμένοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με ένα video από τον γάμο.

https://www.instagram.com/tv/CVV9nSNJX-2/

Η κόρη του Paul Walker, Meadow, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Louis Thornton-Allan μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, από τη στιγμή που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ενώ ο Vin Diesel - συμπρωταγωνιστής και φίλος του Paul Walker στα Fast and Furious - ήταν αυτός που την πήγε στην εκκλησία.

Post-from-enews-5w3b40.jpg

Η Meadow πάντως μιλήσει και για κάτι επίσης πολύ σοβαρό στη ζωή της κι αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως είχε καταφύγει σε άμβλωση κατά την περίοδο της καραντίνας. Η 25χρονη είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για την απόφαση που πήρε το 2020 να προχωρήσει σε έκτρωση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την ανατροπή της απόφασης Roe vs Wade από το 1973 για τις αμβλώσεις.

«Κι εγώ αμφιταλαντεύτηκα με την επιλογή, όμως το 2020, όταν ο κόσμος κατέρρεε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναζήτησα να κάνω έκτρωση», είπε μεταξύ άλλων η Meadow, κάνοντας στη συνέχεια του post της ξεκάθαρο ότι τάσσεται υπέρ του δικαιώματος κάθε γυναίκας να έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που επιθυμεί όσον αφορά στη ζωή και το σώμα της.

«Ήμουν αρκετά τυχερή να έχω έναν σπουδαίο γιατρό που με υποστήριξε στην εξουθενωτική διαδικασία. Χάρη στη βοήθειά τους, έχω τη δυνατότητα να είμαι το χαρούμενο και υγιές άτομο που είμαι σήμερα. Το να ξέρω πως τώρα περισσότερες γυναίκες δεν θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τη δική της εμπειρία και γενικότερα έλεγχο στο σώμα τους, είναι κάτι που με διαλύει ψυχολογικά. Σε έναν κόσμο που συνεχώς περιθωριοποιεί τις γυναίκες, αυτή η απόφαση μοιάζει σαν τη μεγαλύτερη προσβολή προς όλες» πρόσθεσε το μοντέλο και ηθοποιός.

Η Meadow Walker ολοκλήρωσε εκείνο το κείμενό της στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Το να απογορεύεις την άμβλωση δεν εμποδίζεις τις αμβλώσεις, εμποδίζεις τις ασφαλείς αμβλώσεις».