Ο αδερφός της Angelina Jolie μίλησε για τον χωρισμό της αδερφής του και για τα ανίψια του

Πατούλια Κατερίνα
Ο αδερφός της Angelina Jolie μίλησε για τον χωρισμό της αδερφής του και για τα ανίψια του
Invision

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, ο James Haven, ο αδερφός της Angelina Jolie μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε η αδερφή του με τον Brad Pitt.

Ο αδερφός της Angelina Jolie, James Haven, αποφάσισε να μιλήσει σε μια σπάνια εμφάνιση στο podcast 90who10 με την Jessica Entner και έκανε κάποιες αναπάντεχες αποκαλύψεις σχετικά με τα ανίψια του αλλά και με τον Brad Pitt.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς στήριξε την αδερφή του στην προσωπική της ζωή και στον χωρισμό της, ο James εξήγησε πως ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει και τη δική του ζωή και να θέσει σε προτεραιότητα την οικογένειά του.

«Έτσι ξεκίνησαν όλα, έπρεπε να την προστατεύσω και να προστατεύσω και τα παιδιά, τα ανίψια μου. Έφτιαξα τη ζωή μου έτσι ώστε να είμαι εκεί σε κάθε περίπτωση, ήθελα να είμαι εκεί για εκείνηκαι τα παιδιά, για όσα περνούσε. Τα παιδιά κοντεύουν τα 20 και ειναι κάτι φυσικό αλλά θέλω να είμαι εκεί μαζί τους κάθε στιγμή. Κάθε φορά που έχω την τιμή να είμαι κοντά τους, είναι μια ευλογία, θέλω να με βλέπουν», είπε ο Haven.

Jolie και Pitt είναι γονείς του 22χρονου Maddox, του 20χρονου Pax, της 18χρονης Zahara, της 17χρονης Shiloh και των δίδυμων Knox και Vivienne που είναι σήμερα 15 ετών.

Μετά τον χωρισμό και την κατηγορία πως κόντεψε να πνίξει την Jolie επείδη υπερασπίστηκε τον γιο τους, ο Pitt παραδέχτηκε πως έχει φωνάξει στα παιδιά αλλά ποτέ δεν έχει γίνει βίαιος σωματικά:

Πηγή από το περιβάλλον του Pitt εξήγησε πως ο Brad έπινε και φώναξε στον γιο του αλλά αρνείται πως του επιτέθηκε σωματικά.

Από τη μεριά της η Jolie τόνισε σε συνέντευξή της τον Σεπτέμβρο του 2023 πώς τα παιδιά της ακόμα επουλώνουν τις πληγές τους.

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie: Το ειδύλλιο με τον ράπερ Akala και η σπάνια εμφάνιση του 15χρονου γιου της Knox