«Αυτό το τραγούδι της Taylor Swift ακούω κάθε μέρα» είπε ο Kelce αφού μάθαμε για το νέο άλμπουμ της

Τζένη Ντεμιράι
«Αυτό το τραγούδι της Taylor Swift ακούω κάθε μέρα» είπε ο Kelce αφού μάθαμε για το νέο άλμπουμ της
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Ο τρόπος που η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ αποδεικνύει την ευφυΐα της.

Ο Travis Kelce δεν είναι ο κλασσικός τύπος που ισχυρίζεται ότι έκανε σχέση με μία σταρ αλλά δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη της πριν τη γνωρίσει. Το να μην έχει κάποιος ιδέα για την ύπαρξη της Taylor Swift βέβαια, ακούγεται εξωφρενικά απίθανο.

Παρόλα αυτά θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι δεν ακούει τα τραγούδια της και ότι δεν έχει ιδέα για το ύφος των άλμπουμ της. Θα μπορούσε μάλιστα για λόγους εγωιστικούς να περιοριστεί στον παραπάνω ισχυρισμό ακόμα κι αν γνώριζε πολύ καλά την καλλιτεχνική πορεία της.

Ο Travis, όμως, δε μοιάζει να είναι από αυτούς τους τύπους και δείχνει την υποστήριξή του στην Taylor με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτό, λοιπόν, έκανε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των Kansas City Chiefs, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, όπου έδειξε να είναι ιδιαίτερα cool όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι από τη δισκογραφία της Taylor Swift. Ο αθλητής, μάλιστα, απάντησε «Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα μάλλον το “Anti-Hero” απλώς επειδή το ακούω κάθε μέρα».

Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Ο λόγος που ο Travis Kelce ερωτεύτηκε την Taylor Swift

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική φορά που έδειξε ότι είναι στην πραγματικότητα ένας αληθινός fan της κοπέλας του. Τον Νοέμβριο του 2023, μιλώντας το WSJ. Magazine, ο Travis Kelce ανέφερε ότι το τραγούδι με τίτλο «Blank Space» ήταν ένα από τα αγαπημένα του, το οποίο του άρεσε πολύ να το ακούει live. Σε εκείνη τη συνέντευξη, μάλιστα, ο αθλητής των Chiefs είχε εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για την Taylor, χαρακτηρίζοντάς την πανέξυπνη γυναίκα που γράφει πιασάρικους στίχους.

Taylor-Swift-kelce.jpg

Πηγή: AP

«Ποτέ δεν έχω υπάρξει άνθρωπος των λέξεως», είχε παραδεχτεί στην ίδια συνέντευξη ο 34χρονος. «Το να είμαι γύρω της, να βλέπω πόσο έξυπνη είναι η Taylor είναι συγκλονιστικό. Μαθαίνω κάθε μέρα»», είχε προσθέσει, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στην πραγματικότητα αυτό που τον κέρδισε σε εκείνη δεν είναι τα γαλανά της μάτια, αλλά η ευφυΐα της.

travis-taylor.jpg

Πηγή: AP

Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Ο τρόπος που η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ αποδεικνύει την ευφυΐα της

Εντωμεταξύ, μόλις πριν δύο μέρες, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, η Taylor Swift απέδειξε για ακόμα μία φορά την ευφυΐα της, με τη απόφασή της να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης μουσικής διοργάνωσης του πλανήτη, τα Grammys 2024.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ (Midnights), η τραγουδοποιός βρήκε την ευκαιρία να γνωστοποιήσει πως τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ της, το οποίο έχει τίτλο «The Tortured Poets Department».

taylor-album.jpg

Πηγή: @taylorswift

Η ανακοίνωσή της σόκαρε τους θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα κινητοποίησε τους πάντες, γιατί το μήνυμα της έφτασε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο σε όλους: στις 19 Απριλίου βγαίνει το νέο άλμπουμ.

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους fans λέγοντας σας ένα μυστικό που σας έκρυβα τα τελευταία δύο χρόνια», ξεκίνησε να λέει από τη σκηνή των Grammys ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «το νέο μου άλμπουμ κυκλοφορεί στις 19 Απριλίου. Λέγεται The Tortured Poets Department. Θα ποστάρω το cover αμέσως τώρα, στα παρασκήνια».

https://www.instagram.com/p/C28vsIzO_bL/

Η Taylor Swift γιόρτασε τη νίκη του Kelce με ένα δημόσιο φιλί, αγνοώντας τις fake γυμνές εικόνες

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP