Η Taylor Swift γιόρτασε τη νίκη του Kelce με ένα δημόσιο φιλί, αγνοώντας τις fake γυμνές εικόνες

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift γιόρτασε τη νίκη του Kelce με ένα δημόσιο φιλί, αγνοώντας τις fake γυμνές εικόνες
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Τα νέα για τη νίκη των Chiefs έρχονται λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη AI γραφική απεικόνιση της Taylor Swift.

Ο Travis Kelce και η Taylor Swift γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη του παίκτη του NFL με ένα φιλί, με αποτέλεσμα να γίνουν για ακόμα μία φορά ένα από τα βασικά θέματα των διεθνών μέσων.

Το ζευγάρι φιλήθηκε στο γήπεδο, όσο οι Kansas City Chiefs γιόρταζαν τη μεγάλη νίκη τους εναντίον των Baltimore Ravens στο πρωτάθλημα AFC.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Swift έφτασε στον αγωνιστικό χώρο του M&T Bank Stadium για να χαιρετήσει τον Kelce, ο οποίος ήταν περιτριγυρισμένος από συμπαίκτες και κάμερες.

Ravens Chiefs Football

Πηγή: AP

Απτόητοι, οι δυο τους μοιράστηκαν μία γλυκιά στιγμή, αφού, φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν τρυφερά, όσο οι γονείς του Kelce, Donna και Ed, στέκονταν δίπλα τους.

Σε δηλώσεις που έκανε, στη συνέχεια, ο Kelce έδειξε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ο παίκτης ανέφερε τους στίχους των Beastie Boys "You've got to fight/ for your right/ to party" – τους οποίους είχε επαναλάβει πέρυσι όταν κέρδισαν το Super Bowl 2023 - καθώς απευθυνόταν στους φίλους και την οικογένεια των Chiefs.

Η νίκη αυτή ήταν εξαιρετικά σημαντική, αφού πλέον η ομάδα του Kelce έχει εξασφαλίσει μία θέση στο Super Bowl.

travis-kelce.jpg

Πηγή: AP

Taylor Swift: Οι back to back κακές εμφανίσεις που μας κάνουν να απορούμε -Ποιος ντύνει την Taylor;

Οι fake εικόνες της Taylor Swift προκαλούν ανησυχία

Τα νέα για τη νίκη των Chiefs έρχονται λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη AI γραφική απεικόνιση της Taylor Swift, η οποία, μάλιστα, οδήγησε και σε μπλοκάρισμα του ονόματός της από το X/Twitter.

Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες ώρες, αν αναζητήσεις στο Χ «Taylor Swift» ή «Taylor Swift AI», θα διαπιστώσεις ότι δεν εμφανίζονται αποτελέσματα, παρά μόνο η φράση «Οι αναρτήσεις δεν φορτώνονται αυτήν τη στιγμή».

Ravens Chiefs Football

Πηγή: AP

Τα αποτελέσματα μπλόκαρα χθες για όλους ασφαλείας, σύμφωνα με το The Wall Street Journal, αφού η πλατφόρμα είχε γεμίσει με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της τραγουδίστριας, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι ανησυχητικές διαστάσεις της τεχνητής νοημοσύνης δε φαίνεται να βρίσκονται πλέον στο μακρινό παρελθόν. Το AI βρίσκεται στο παρόν και το παράδειγμα της Taylor Swift αποδεικνύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα που προκαλούν ανησυχία.

Οι 5 πιο σωστοί στόχοι για να βάλεις τη νέα χρονιά με βάση την Taylor Swift και την Beyoncé

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP