Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Τζένη Ντεμιράι
Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Πηγή: gettyimages

Η ασθένεια της Celine Dion δεν την εμπόδισε να βρεθεί στα Grammys 2024 και να απονείμει ένα σημαντικό βραβείο, το οποίο παρέλαβε η Taylor Swift, αγνοώντας εντελώς την παρουσία της 55χρονης. Τί ακριβώς έκανε και πώς αντέδρασε το κοινό;

Την μεγάλη της επιστροφή έκανε η Celine Dion το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου, με την παρουσία της στα Grammys 2024, η οποία από το πρωί της Δευτέρας συζητιέται έντονα σε ξένα αλλά και ελληνικά sites ενημέρωσης.

Όσοι βρέθηκαν στην Crypto.com Arena του Los Angeles χειροκρότησαν όρθιοι την 55χρονη σταρ, όσο έπαιζε το τραγούδι της με τίτλο «The Power of Love».

Στη συνέχεια, η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ. «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου», είπε, όσο το κοινό την χειροκροτούσε. «Όσοι έχουν υπάρξει αρκετά ευλογημένοι για να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammys δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσουν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

1707134664301-624712398-celine-dion.jpg

Πηγή: AP

Έπειτα, η Dion εξήγησε ότι ανέβηκε στη σκηνή των Grammys για να απονείμει ένα βραβείο που είχαν δώσει και σε εκείνη πριν από 27 χρόνια οι Diana Ross και Sting.

Πρόκειται για το βραβείο που αφορά το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, το οποίο φέτος κέρδισε τελικά η Taylor Swift με το «Midnights».

66th Annual Grammy Awards - Show

Πηγή: AP

Οι best dressed εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Grammy Awards 2024

Γιατί όλοι σοκαρίστηκαν με την παρουσία της Celine Dion στα Grammys 2024

Η παρουσία της Celine Dion στα Grammys σόκαρε τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τους fans καθώς το icon της μουσικής αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με την υγεία της τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, με το οποίο διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022. Τότε, αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «Courage» και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, όμως, αποδεικνύει ότι αυτή η μάχη δεν έχει καταφέρει να τη λυγίσει.

celine-dion-(2).jpg

Πηγή: AP

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της ασθένειας, η αδερφή της Celine Dion, Claudette, μοιράστηκε πως η τραγουδίστρια προσπαθούσε σκληρά να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά είχε χάσε τον έλεγχο των μυών της. Επιπλέον, η Claudette Dion τόνισε πως η Celine είχε σκοπό να επιστρέψει στη σκηνή με κάποια ιδιότητα, αλλά δεν γνώριζε σε τι κατάσταση θα βρισκόταν όταν θα γινόταν αυτό.

Τελικά, πολύ πρόσφατα μάθαμε ότι εντός του 2024 θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «I am Celine Dion», το οποίο θα θέτει στο επίκεντρο τη μάχη της τραγουδίστριας με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, σε μία προσπάθειά της να ενημερώσει το ευρύτερο κοινό για την συγκεκριμένη πάθηση αλλά και να ενθαρρύνει όσους βρίσκονται στο ίδιο μονοπάτι με εκείνη.

Grammys 2024: Η Cyrus νικήτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της και ο Jay-Z αμφισβητεί την απονομή

Η παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο άλμπουμ και η αγένεια της Taylor Swift που εξόργισε το Χ/Twitter

Η παρουσία της Celine Dion στα Grammys 2024 δημιούργησε κλίμα συγκίνησης στο Χ/Twitter, όπου αρκετοί θέλησαν να σχολιάσουν την παρουσία της με σεβασμό και εκτίμηση. Ένας από αυτούς έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή αγαπώ πάρα πολύ την Celine Dion και θέλω πραγματικά ο Θεός να με ακούσει! Θα προσευχηθώ ώστε ο Θεός να πάρει όλον τον πόνο της Celine μακριά και θα πω Αμήν».

Οι περισσότεροι, ωστόσο, δεν επικεντρώθηκαν στην παρουσία της τα βραβεία, αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Taylor Swift τη γυναίκα που της απένειμε το βραβείο, η οποία όχι μόνο είναι ένας θρύλος της μουσικής αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με την υγεία της και δεν ήταν καθόλου δεδομένο ότι θα καταστεί δυνατή η παρουσία της σε αυτή τη βραδιά.

Συγκεκριμένα, μόλις η Swift ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο, το πήρε από τα χέρια της Celine Dion χωρίς να την κοιτάξει καν, πόσο μάλλον να την χαιρετήσει, να την αγκαλιάσει, να την ευχαριστήσει ή έστω να αναφέρει κάτι για εκείνη στον ευχαριστήριο λόγο της.

Δες στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή που η Taylor Swift αγνόησε εντελώς την Celine Dion

Η συμπεριφορά της κρίθηκε αγενής από τους χρήστες του Χ/Twitter, οι οποίοι μίλησαν με απογοήτευση αλλά και σκληρότητα. «Αυτή είναι η Celine Dion, μία από τις πιο υπέροχες τραγουδίστριες. Θα μπορούσες να δείξεις λίγο περισσότερο σεβασμό για μία τέτοια γυναίκα», έγραψε κάποιος απευθυνόμενος στην 33χρονη τραγουδοποιό. Ενώ κάποιος ακόμα έγραψε ειρωνικά «Και η Celine Dion βρισκόταν εκεί».

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε αργότερα με την Taylor Swift, την Celine Dion και τον Rene-Charles Angelil (γιος του μουσικού παραγωγού René Angélil) επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους δεν περιορίστηκαν σε αυτή την άβολη στιγμή πάνω στη σκηνή. Φάνηκε να μίλησαν στη συνέχεια και να πόζαραν χαμογελαστές, δείχνοντας ότι δεν είχε δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, το σοκ της Taylor ήταν μεγάλο μετά τη νίκη και ήταν λογικό να μη σκεφτόταν καθαρά τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο της.

66th GRAMMY Awards - Show

Πηγή: gettyimages

Όπως τόνισε και ένας ακόμα χρήστης του Χ/Twitter:

«Αυτό ήταν ασέβεια προς τη Celine Dion! Είμαι σοκαρισμένη που αγνόησε την Celine Dion με αυτόν τον τρόπο, αλλά είχε μόλις κερδίσει το καλύτερο άλμπουμ για τέταρτη φορά! Είμαι σίγουρη ότι δεν σκεφτόταν καθαρά».

Δες στην παρακάτω galley σχόλια που έκανε το κοινό στο X/Twitter για την συμπεριφορά της Taylor Swift απέναντι στη Celine Dion

Grammy Awards 2024: Τα ωραιότερα χτενίσματα και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Πηγή κεντρικής εικόνας: GETTY