Η προδοσία σε μία σχέση στη Γη της ελιάς και το μυστήριο με το μέλλον της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Η προδοσία σε μία σχέση στη Γη της ελιάς και το μυστήριο με το μέλλον της Βασιλικής

Ο κρυφός δεσμός της Αριάδνης με τον Χρήστο έχει προκαλέσει κρίση και σε δύο ακόμη ζευγάρια αλλά και σε φίλους στη Γη της ελιάς. Σε λίγο καιρό ωστόσο, οι εξελίξεις εστιάζουν ξανά στη Βασιλική. 

Οι καθημερινές σειρές την φετινή σεζόν και ειδικά εκείνες οι οποίες συνεχίζουν για τρίτη σεζόν όπως ο Σασμός και η Γη της ελιάς, κάνουν ανακατατάξεις σε πρόσωπα αλλά και ριζικές αλλαγές στο σενάριό τους για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού τους. Σε αυτά τα πλαίσια, θα δούμε σε λίγο διάστημα τη μεγάλη κρίση που θρα προκύψει στις σχέσεις αρκετών ηρώων στη σειρά εξαιτίας μίας κρυφής σχέσης. Υπάρχει και η απορία που αφορά στο μέλλον ενός σημαντικού ρόλου της σειράς.

Τι θα κάνει η Βασιλική μετά τον θάνατο του Φίλιππου;

Αρκετές σειρές της καθημερινής μυθοπλασίας τόσο στην απογευματινή όσο και στη βραδινή ζώνη, έχουν χάσει τη δυναμική τους αυτό το διάστημα, ίσως γιατί και το κοινό τους αναζητά κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία για τα συνολικά 20 μηνιαία επεισόδια.

Για τη Γη της ελιάς τις τελευταίες ημέρες δεν συζητούμε μόνο για το σενάριο, αλλά και για τις αποχωρήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν και το φινάλε συγκεκριμένων ρόλων, όπως του Ορέστη, της Δήμητρας αλλά και του Φίλιππου.

Η φυγή της Δήμητρας, το φινάλε του Ντάνου στη Γη της ελιάς και η συγκινητική συμφιλίωση

Μόνο που στην τελευταία περίπτωση υπάρχει μία μεγάλη απορία. Τι θα συμβεί με τον ρόλο της Βασιλικής, δηλαδή της Ιφιγένειας Τζόλα; Βασιλική και Φίλιππος ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι με τηλεοπτική χημεία και ιδιαίτερα αγαπητοί στους νεαρούς φανς της Γης της ελιάς.

Οι πρώτες πληφοροφίες αναφέρουν πως η Ιφιγένεια θα παραμείνει και στην 4η σεζόν της σειράς. Ως Βασιλική το πρώτο διάστημα θα κληθεί να αντιμετωπίσει το πένθος, αλλά η πεθερά της Χάιδω, θα σταθεί ως μητέρα δίπλα της όπως και στην κόρη της και εγγονή της. Παρά τον πόνο της που χάνει ένα ακόμη παιδί.

Φανταζόμαστε πως θα υπάρξουν και αλλαγές μετέπειτα στην προσωπική ζωή της Βασιλικής, για να μην παραμείνει μονοδιάστατος ο ρόλος.

https://www.instagram.com/p/CoPl559sr30/

Σε δύο άλλους ρόλους, στον Χρήστο και στην Αριάδνη, επίσης θα έχουμε εξελίξεις. Ο κρυφός δεσμός τους θα δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις καταρχάς μεταξύ του Λυκούργου και του Στάθη (θείος και μπαμπάς αντίστοιχα των δύο νεαρών), αφετέρου στην Ισμήνη και στον Κωνσταντίνο που επίσης δεν συμφωνούν με όσα συμβαίνουν και προσπαθούν να συνετίσουν τον Χρήστο.

Ο Χρήστος τελικά θα προδώσει την Αριάδνη και θα μείνει τελικά με τη γυναίκα του Αφροδίτη. Παρά τις υποσχέσεις αγάπης και τη δέσμευση ότι θα προχωρούσε με το διαζύγιό του.

Το κεφάλαιο αυτό κλείνει και μέχρι το τέλος της σεζόν η Αριάδνη θα μείνει στη Μάνη κοντά στον πατέρα της Στάθη και συμφιλιωμένη πια και με την μητέρα της. Αλλά θα είναι και η καλύτερη συμπαραστάτρια της ετεροθαλής της αδελφής Βασιλικής με όσα περάσει με τον Φίλιππο.