Νίκος Γαλανός και Άντζελα Γκερέκου σε περιπέτειες στη Γη της ελιάς: Η τιμωρία και το αντίο

Κατερίνα Μπούσιου
Νίκος Γαλανός και Άντζελα Γκερέκου σε περιπέτειες στη Γη της ελιάς: Η τιμωρία και το αντίο

Και η προφητική δήλωση της Μελίνας Κόντη για τον Ντάνο στη Γη της ελιάς. 

«Έχει ο καιρός γυρίσματα» και αυτή η φράση θα γίνει το σύνθημα στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Κρίσεις ταυτότητας και κρίσεις στις σχέσεις θα έχουμε στη σειρά με αρκετή δόση σασπένς και αγωνίας παράλληλα για τη Δήμητρα. Ωστόσο ο Νίκος Γαλανός και η Άντζελα Γκερέκου θα ταλαιπωρηθούν αρκετά με τις σχέσεις τους αλλά και το οικογενειακό τους περιβάλλον στη συνέχεια. Ήρθε η ώρα για οριστικούς χωρισμούς.

Η μυστηριώδης ανάρτηση της Δήμητρας με τον Ντάνο

Η επανένωση Βασιλικής και Φίλιππου στη Γη της ελιάς, γιορτάζεται με όλους τους τρόπους στα επόμενα επεισόδια. Αλήθεια σεναριακά δεν είναι τουλάχιστον ο 4ος χωρισμός τους μέσα σε 3 σεζόν; Η Αρετή όπως είδες και στο παραπάνω απόσπασμα, θα είναι η μόνη που θα απογοητευτεί.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια, κανείς δεν είναι ήρεμος, εκτός του Στάθη και της Ιουλίας. Αυτό και αν είναι παράδοξο. Δύο όμως από αυτά θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια, εκτός του Χρήστου και της Αριάδνης, οι οποίοι ζουν χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες, τον παράνομο έρωτά τους και θα πληρώσουν το τίμημα στη συνέχεια.

Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

Στην οικογένεια των Βρετάκων έχουμε πολλαπλους κλυδωνισμούς. Ο Ισίδωρος - Νίκος Γαλανός λίγο πριν φύγει για την Αμερική για δεύτερη φορά βρίσκει την Αμαλία τσακωμένη με τον Μάνο και τη γυναίκα του αλλά και με τη Χάιδω, την οποία προσβάλει κατά την επίσκεψή της στο δημαρχείο. Περίμενε μία ακόμη αφορμή μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του και πλέον ο χωρισμός είναι οριστικός. Όλοι τον επικροτούν για αυτό.

Ο Ντάνος φιλούσε υπέροχα και έγινε viral μαζί με τον Νίκο Γαλανό στο φινάλε της Γης της ελιάς

https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/

Από το άλλο μέτωπο, η Αθηνά πηγαίνει μαζί με τον Τζον στο Σούνιο για την πρώτη γνωριμία με τη μητέρα της. Η κυρία Μαρία (Μάρω Κοντού) είναι ενθουσιασμένη μαζί του και το εκφράζει με όλους τους τρόπους. Ο Απόστολος Γκλέτσος όμως θα κάνει μία μικρή διακοπή από τη σειρά (σεναριακά θα δηλωθεί ως ξαφνική ασθένεια της κόρης του) μέχρι να επανέλθει για τα καλά. Σε αυτό το ταξίδι στην Αμερική, ο Ισίδωρος θα τον συνοδέψει για να του συμπαρασταθεί.

Η Άντζελα Γκερέκου εκτός από τη θλίψη του μίνι χωρισμού θα βιώσει όμως και μία καταιγίδα. Το βιβλίο της μητέρας της κυκλοφορεί και όλοι πλέον στη Μάνη μαθαίνουν για το σκοτεινό παρελθόν της, τις παρανομίες και τη φυλακή. Για αυτό το λόγο οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε σύγκρουση, παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει ο Λυκούργος για να μην εκδοθεί. Αυτή η περιπέτεια μπορεί να μη θέσει το γόητρο της Αθηνάς υπό αμφισβήτηση - όλοι πια τη σέβονται στη Μάνη - αλλά θα γίνει το θέμα των ημερών στην τοπική κοινωνία και θα τη φέρει σε πολύ άβολη θέση.

Ένα ακόμη ζευγάρι, ο Κουράκος και η Δήμητρα έχουν επίσης περιπέτειες. Εκείνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον ρόλο της ως κρυφή αστυνομικός, αλλά τελευταία στιγμή στην κυριολεξία θα σωθεί.

Η Μελίνα Κόντη που την υποδύεται μας δημιούργησε όμως άλλα ερωτηματικά. Με τη φωτογραφία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (τον αγαπημένο μας Ντάνο) και το σχόλιο «Έχει ο καιρός γυρίσματα». Λέτε να έχουμε επανασύνδεση; Δεν προβλέπεται λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες. Παρόλο που το κοινό όπως θα δεις και στα σχόλια το επιθυμεί.

https://www.instagram.com/p/C2hoW7nMAkA/